Share
Hai cu bicicleta la una din cele mai frumoase cascade din Maramureș (VIDEO)

Hai cu bicicleta la una din cele mai frumoase cascade din Maramureș (VIDEO)

Cascada Stur este una dintre cele patru cascade (având cu înălțimi de 5, 8, 11 și 19 metri) de pe Valea Firiza. Stur e cascada ce are o înălțime de 8 metri și este ascunsă de vizitatori. Pentru a ajunge la ea, trebuie mers pe un drum forestier, care are și o pistă abruptă, alunecoasă, plină de vegetație. Tura ”Hai la o slănină, cu bicicleta, la cascada Stur!” este organizată de Maramu’ Bikers.

Se pornește sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, de la Monumentul Ostasului Român pe traseul  Ferneziu→Firiza→Blidari; distanță: circa 40 km; durata de parcurgere: circa 5 ore; dificultate: ușor spre mediu. În principiu, întoarcerea e pe același traseu, dar cum mai există o variantă, se va supune la vot. Nu vor lipsi sesiunea foto, slănina friptă și niscaiva taclale.

Participanții sunt sfătuiți să aibă la ei:

  • Casca
  • Pelerină de ploaie
  • Ochelari de soare
  • Apă
  • Mâncare (slănina o aduc organizatorii)

Contribuția participantului: 10 lei, sumă în care sunt incluse suportul tehnic acordat pe tot parcursul turei de către The Doctor Bike & Ski, primul ajutor în caz de nevoie, ghidarea, videoclipul personalizat care va fi publicat după tură și, desigur, slănina.

Sursa video: Ștefan Vasuțiu

 

1 Comentariu în această postare

  1. Nicolae gramovschi.

    Sunt interesat. Vin cu familia din Germania, dar fara biciclete. Le putem inchiria de la dumneavoastra?

    Răspunde

Lasă un comentariu