Share
Băimărence care au reușit în afaceri

Băimărence care au reușit în afaceri

Joi, 15 martie, ora 17.30, în Aula Magna a Facultății de Inginerie (str. dr. Victor Babeș 62 A) are loc expunerea ”Cele care schimbă jocul”. Adică femeile care se impun în business. Își prezintă poveștile de succes trei băimărence care au reușit în afaceri: Flavia Zah (fondator Școala Internațională), Dana Druță (fondator DruRelax),  și Anamaria Timiș (manager Policlinica ”Sfântul Ioan”). Intrarea este liberă.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


5 Comentarii în această postare

 1. De apreciat. In schimb sa nu uitam sa dam o nota proasta administratiilor judetene si tuturor administratiilor locale incapabile de a realiza in acest judet,un amarat de Parc Industrial. Nu degeaba am ajuns asa de jos, fara perspective.

  Răspunde
 2. Domnișoara aia nu seamănă cu Dana Druță

  Răspunde
  • Gagniuc Ananei

   Aveți dreptate, e nora ei. S-a stabilit legătura cu distinsele doamne și vom remedia cu pozele aprobate de dumnealor. Mulțumim de semnalizare și ne-am amuzat de adresa de e-mail.

   Răspunde
 3. Grigore Zlamparet

  ”Cele care schimbă jocul”.Super! Am fost la eveniment. Impresionante doamnele! Demonsreaza ca se poate. Cum ar fi daca ”Cele care schimbă jocul”.ra fi nu 2-3 doamne ci 20 sau 200 ? DE CE nu 2.000 sau 20.000 ? Este adevarat ca ce fac aceste doamne vor fi putine caresa le copieze, mai ales in urmatoarea perioada de criza(Cea Mai Mare de pana acum) > Dar exista o solutie la indemana oricui isi doreste O Forma De Antreprenoriat Accesibila .Eu o folosesc si nu sunt singurul. Partea rea este ca „nu prea este mediatizata” si este PROST INTELEASA din lipsa de informare. E nevoie de oameni cu mintea deschisa care care pot vedea beneficiile si ” VOR sa schimbă jocul” in avantajul lor ci a celor de langa ei ,a intregului Maramures, a intregii Romanii.

  Răspunde
 4. Grigore Zlamparet

  ”Cele care schimbă jocul”.Super! Am fost la eveniment. Impresionante doamnele! Demonstreaza ca se poate. Cum ar fi daca ”Cele care schimbă jocul” ar fi nu 2-3 doamne, ci 20 sau 200 de doamne? DE CE nu 2.000 sau 20.000? Este adevarat ca vor fi putine doamne care sa le copieze, mai ales in urmatoarea perioada de criza (Cea Mai Mare de pana acum). Dar exista o solutie la indemana oricui isi doreste O Forma De Antreprenoriat Accesibila. Eu o folosesc si nu sunt singurul. Partea rea este ca „nu prea este mediatizata” si este PROST INTELEASA din lipsa de informare, de scolarizare. E nevoie de oameni cu mintea deschisa, care care pot vedea beneficiile si ”VOR sa schimbe jocul” in avantajul lor, dar și a celor de langa ei, a intregului Maramures, a intregii Românii.

  Răspunde

Lasă un comentariu