Share
Elevii Școlii Populare de Artă Baia Mare vă invită la spectacolul de final de an

Elevii Școlii Populare de Artă Baia Mare vă invită la spectacolul de final de an

Miercuri, 7 iunie, de la ora 17.00, la Muzeul Satului Baia Mare va avea loc spectacolul de final de an școlar 2022-2023 al Școlii Populare de Artă Baia Mare.

„Buna dispoziție, muzica, dansul, sutele de zâmbete și rândurile de aplauze vor fi prezente la acest eveniment pe care ni-l dorim memorabil!

Creăm amintiri, oferim zâmbete, deschidem inimi și rămânem acolo… sperăm noi, profesorii, elevii pentru totdeauna! Din inimă, pentru inimi!

Școala Populară de Artă, o instituție de cultură cu o istorie de mai bine de 60 de ani transmite din generație în generație originalitatea și puritatea cântului popular, a tradițiilor și a lucrului bine făcut!

Vă așteptăm într-un număr mare, așa cum mereu sunteți, să fiți alături de noi! Elevii tuturor claselor școlii noastre, Orchestra Liviu Borlan, Trio Transilvan al Școlii Populare de Artă Baia Mare vă vor încânta! Mereu alături le sunt domnii lor profesori!

Avem și un plan B, dacă va fi o vreme cu ploi de vară vom fi în Amfiteatrul Colegiului Național „Gheorghe Șincai” Baia Mare” – se anunță pe pagina Școlii Populare.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu