Share
Doru Octavian Dumitru este „one man show” la „Seara de râs”

Doru Octavian Dumitru este „one man show” la „Seara de râs”

Îndrăgitul umorist Doru Octavian Dumitru vine în Baia Mare unde va avea un spectacol pentru băimăreni numit „Seara de râs”. Evenimentul are loc mâne seară, 27 februarie, de la ora 19.00, la sala ATP Tech Center din Baia Mare.

Despre Doru Octavian Dumitru, organziatorii evenimentului promit că „rămâne imaginea unui spirit liber ca artist și una din figurile cele mai originale și importante din comedia românească. Rămâne artistul român carismatic și elegant care a pus bazele stand-up-ului românesc atât înainte, cât și după anii 1990. Mereu talentul și prestațiile sale profesionale sunt măsura ineditului și promovării unui umor complex de mare finețe și adâncime.”

„Cred cu tot sufletul și bazat pe toată experiența mea profesională de până acum, în puterea vindecătoare a comediei. Cred că abilitatea de a râde inteligent rămâne cea mai dinamică formă de terapie pentru desprinderea din ghearele durerii, ale tristeții și ale stresului. Pentru mine, alături de credință și educație, râsul rămâne cea mai plăcută și pură formă de rezistență și purificare a spiritului uman”, a adăugat protagonistul spectacolului.

Prețul unui bilet este de 80 de lei și mai sunt doar câteva locuri în sală. Biletele se pot procura de pe ticketstore.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu