Share
Ce spectacole se joacă la Teatrul Municipal Baia Mare în acest weekend

Ce spectacole se joacă la Teatrul Municipal Baia Mare în acest weekend

Sâmbătă, 10 decembrie, de la orele 10.00 și 11.30, copiii sunt invitați la sala Teatrului de Păpuși, la ”Poveste de Crăciun” – creație colectivă, un spectacol interactiv, de sărbători, cu colinde, cu brăduți împodobiți, cu jucării și cadouri pentru toți cei dragi.

Din distribuție fac parte actorii Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Carmen Bulancea, Sonia Codorean, Iulian Bulancea, Irina Oțoiu, Alin Albu. Spectacolul durează o oră, iar prețul unui bilet este 7 lei.

Sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Studio a teatrului este programată comedia ”Floare de cactus” de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, regia Daniel Vulcu.

Avându-i în distribuție pe Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi, spectacolul este un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.

Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa “Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor. Spectacolul durează două ore, iar prețul unui bilet este 20 lei întreg sau 10 lei cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Duminică, 11 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Mare va avea loc premiera spectacolului Solo Voce, concept, text, regie și interpretare de Romeo Cornelius.

După douăzeci de ani, contratenorul Romeo Cornelius revine pe scena Teatrului Municipal Baia Mare cu un recital inedit, în care artistul ne propune o călătorie prin viața și muzica sa.

Spectacolul se dorește a fi o mărturisire despre un destin artistic, începând cu copilăria, trecând prin evoluția sa pe marile scene ale Europei și continuând cu redescoperirea filonului ancestral, moștenit și dus mai departe în stilul său inconfundabil.

Un spectacol încărcat de emoție autentică, de poezie dar și de umor, gândit și interpretat a capella. Durata: 70 de minute / Preț bilet premieră: 25 lei.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu