Share
Ce spectacole puteți vedea la Teatrul Municipal Baia Mare în perioada 16 – 19 noiembrie

Ce spectacole puteți vedea la Teatrul Municipal Baia Mare în perioada 16 – 19 noiembrie

Săptămâna aceasta, la Teatrul Municipal Baia Mare sunt programate patru spectacole cu cinci reprezentații, aparținând celor trei secții: dramă, revistă și păpuși.

Joi, 16 noiembrie, de la ora 19.00, va avea loc la sala studio, spectacolul ”Floare de cactus”, regia Daniel Vulcu, o comedie romantică care îi are în distribuție pe Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.

Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa “Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.

Spectacolul durează două ore, iar prețul unui bilet este 25 lei – întreg sau 15 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Vineri, 17 noiembrie, de la ora 19.00, la sala mare este programat spectacolul ”Familia Pop”, o creație colectivă, după un text de Mihai Nae.

”O comedie cu buclucuri. Un ciubăr – simbol al comunității locale. O casă situată peste drum de cimitir. Vecinătate care infestează imaginația Familiei Pop cu strigoi. La poarta Occidentului nu ești primit cu brațele deschise. Însă acasă poți gusta plăcerile vieții la țară în compania “ecosistemului” Familiei Pop.”

În distribuție : Rodica Pașca, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Wanda Tamaș, Dan Cordea, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Claudia Revan, Larisa Miskolczi,  Adriana Covaci, Andrei Han și Loredana Maghear.

Spectacolul durează 100 de minute, iar prețul unui bilet este 25 lei (categ. I)/ 20 lei (categ.II) – preț întreg sau 15 lei (categ. I)/10 lei (categ. II) – preț cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Sâmbătă, 18 noiembrie, de la orele 10.00 și 11.30, pentru cei mici sunt programate două reprezentații ale spectacolului ”Rățușca cea urâtă”, după H. C. Andersen, regia Radu Dinulescu.

Dacă te naști într-o familie de rațe, ce pasăre ești? E întrebarea la care încearcă să răspundă povestea noastră. Clocit de o rață, un ou de lebădă devine faimos. Din coaja lui iese la lumină o rățușcă urâtă, ar spune păsările de curte. Respins, bobocul de rață pleacă în lumea largă.

În distribuție: Liliana Voș, Camelia Blidar Strat, Carmen Bulancea, Ruxandra Lăzărescu, Irina Oțoiu, Vlad Crișan.

Spectacolul durează 45 de minute,  iar prețul unui bilet este 10 lei.

Duminică, 19 noiembrie, de la ora 19.00, publicul este invitat la spectacolul muzical ”Și-astă noapte n-o fost noapte”, susținut de artista Sonia Codorean alături de invitații săi, soliștii Diana Topan,  Andrei Petruș și instrumentistul Florin Varga.

Spectacolul prilejuiește întâlnirea emoționantă cu artista Sonia Codorean, la aniversarea a 47 ani de activitate artistică pe scena băimăreană, a cărei propunere este acest concert muzical evergreen – ce reunește cântece și doine românești pe cale de dispariție.

În acompaniamentul pianistic al muzicianului Călin Ionce, paleta interpretării muzicale a Soniei Codorean este definită de stilul dinamic, jucăuș, în registru grav, cu inflexiuni de jazz, de un rafinament coloristic aparte. Cu această ocazie, Sonia Codorean își va lansa albumul aniversar “Și-astă noapte n-o fost noapte”, în spatele căruia stă dragostea sa nemărginită pentru folclor.

Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe, iar încasările obținute din vânzarea CD-urilor vor fi donate către Asociația Fight for Animals Baia Mare.

Spectacolul durează 80 de minute, iar prețul unui bilet este 20 lei.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu