Share
”Bucurie în mișcare” la Sighet

”Bucurie în mișcare” la Sighet

Festivalul ”Bucurie în Mișcare”, organizat de Asociația 11even, ajunge în premieră, la Sighetu Marmației, sâmbătă și duminică, 15-16 iunie, înrtre orele 10.00 și 20.00, în Parcul Grădina Morii.  Partenerul local de organizare al evenimentului e Asociația Szmisz,

Pe parcursul ambelor zile vor fi puse la dispoziția amatorilor de mișcare un panou de cățărare și spații amenajate pentru mini-fotbal, tir cu arcul, fun basketball, fotbal target, ștafete, tenis cu piciorul, badminton, volei, schi pe asflat/iarbă, slow biking, circuit cu obstacole. Cei care se înscriu în competițiile selectate vor putea participa la tombola cu premii “Carnețelul de mișcare”.

Bucurie în Mișcare oferă, în premieră, părinților și profesorilor care participă la festival posibilitatea de a testa gratuit înclinația copiilor între 5 și 16 ani către un anumit sport, prin SportAnalytik. Dezvoltată în cooperare cu Universitatea Charles din Praga, metoda este utilizată, în acest moment, în peste 16 țări la nivel mondial pentru a-i ajuta pe copii să-și găsească sportul preferat.

Pe lângă aceste activități, pe parcursul celor două zile, un număr de șapte organizații sportive din Sighetu Marmației vor face demonstrații atât pe scenă cât și la standuri, în cadrul atelierelor.

Foto: arhivă

 

Lasă un comentariu