Share
Street FOOD Festival revine în Baia Mare

Street FOOD Festival revine în Baia Mare

De vineri, 12 iulie, și până duminică, 14 iulie – vineri cu începere de la ora 12.00, iar sâmbătă și duminică de la 10.00 – Piața Libertății din Baia Mare va găzdui pentru a doua oară ”Street FOOD Festival”, un eveniment de bucătărie stradală. Organizatorii promit mâncare grozavă, muzică live, filme în aer liber, activități pentru copii și alte experiențe.

Mâncarea. Cel mai bun street food din țară:burrito mexican de la Pokka ● tagliatta de vită de la Cimbru (premiată la Street Food Awards anul trecut) ● pui cu susan de la Shanghai ● înghețată home-made de inspirație thailandeză de la Thaice Cream ● burger cu ciolan de la Elemoszia ● multe alte bunătăți.

Băuturi. Bere de la barurile Staropramen ● vinuri străine de la Rewine ● cafea și cocktail-uri la barul central ● prosecco de la Prosecco Van ● fresh-uri pregătite în fața ta de la truck-ul Arome.

Relaxare. Multe zone de relaxare unde să poți să stai liniștit(ă) și să poți povesti alături de prieteni.

Muzica. Serile la Street FOOD Festival se lasă cu dans.  Anul acesta venim cu o scenă de 360 grade care permite spectatorilor să fie mult mai aproape de artiști, iar atmosfera să fie una prietenoasă. Responsabili cu muzica live vor fi:

  • Vineri: 19.30 – Soul Serenade ● 21.00 –  Jurjak
  • Sâmbătă:19.30 Lucia & Andrei do Radiohead ● 21.00 – Robin and The Backstabbers
  • Duminică: 19.30 – Koszika  ● 21.00 –  Mihail 

Cinema în aer liber. Trei seri, trei fime deosebite.

  • Vineri: comedia spaniolă “Nuntă în ofsaid”
  • Sâmbătă: “Omul care l-a ucis pe Don Quixote”, un film care a fost lansat în 2019, având o producție care a durat aproape 30 de ani
  • Duminică:  savuroasa comedie românească “America, venim.”

Foto: arhivă


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu