Share
Baia Mare: Atac Armat în centrul municipiului! Iată filmul incidentului, dar și mărturisirile cuplului din mașină; Ce spun polițiștii maramureșeni!

Baia Mare: Atac Armat în centrul municipiului! Iată filmul incidentului, dar și mărturisirile cuplului din mașină; Ce spun polițiștii maramureșeni!

Baia Mare: Atac Armat în centrul municipiului! Iată filmul incidentului, dar și mărturisirile cuplului din mașină; Ce spun polițiștii maramureșeni!

Un incident deosebit de grav s-a produs în centrul municipiului Baia Mare, la intersecția străzii Culturii, cu Piața Revoluției și strada Gheorghe Șincai, în apropierea unui magazin non-stop.

Doi tineri care se aflau într-un autoturism la semafor s-au trezit cu ceea ce pare a fi un glonț în geamul portierei dreapta față. Doar norocul a făcut ca geamul să fie închis, altfel unul dintre cei doi tineri aflați în mașină ar fi putut fi grav răniți.

Tânărul șofer arată pentru DirectMM.ro cum s-a produs totul. „Veneam cu iubita mea din Centrul Vechi, am coborât pe Șincai. Ne-am oprit la semafor, întrucât era roșu. După maximum cinci secunde, am auzit o bubuitură puternică. Când m-am uitat în dreapta, am văzut că geamul era spart, iar prietena mea striga. Nu am știut ce să credem, ne-am dat jos din mașină. Ne-am uitat cine a tras, dar în jur nu era nimeni dubios. Am întrebat pe alți participanți la trafic și ei ne-au spus, la fel, că au auzit o bubuitură, doar că nici ei nu au văzut nimic ciudat”, arată tânărul pentru DirectMM.ro.

La fața locului au ajuns atât polițiști rutieri, cât și de la Criminalistică. „Aseară, 05 iunie, la ora 23.10, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un tânăr din Baia Mare, cu privire la faptul că, în timp ce aștepta în autoturismul personal, la semaforul intersectiei străzilor Piața Revoluției cu strada Culturii, persoane necunoscute au distrus prin spargere, geamul unei portiere, cu un corp dur de forma circulară. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au identificat apelantul și autoturismul în cauză și au efectuat cercetarea la fața locului”, arată oficialii IPJ Maramureș.

Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, arată pentru DirectMM.ro că cercetările se fac, cel puțin deocamdată, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. În cazul în care verificările efectuate vor conduce către ideea că tinerilor li s-a pus viața în pericol, încadrarea s-ar putea schimba în tentativă la omor.

Ce se știe momentan este că ar fi vorba despre armă de tip air soft cu bilă sau aer comprimat. Tânăra aflată în dreapta față a reacționat și ea, mai ales că a avut parte de o sperietură groaznică. Dacă geamul nu era închis, putea fi rănită sau desfigurată. „Să îți fie rusine, tu, ăla, care te-ai gândit sa ieși si să tragi cu atâta ușurință în noi in plină stradă, conștiința ta e ZERO și tu ca om ești ZERO. Noroc că cineva de acolo de Sus ne-a ferit de ce tragedie se putea întâmpla și am scapat cu un mare șoc. Ai tras în mașină, ai tras în noi, ai atentat la VIAȚA noastră, știind că poți să ne omori, să ne desfigurezi dar nu ți-a păsat. Am încredere că o să se găsească individul pentru că e un pericol public pentru toată lumea și are de suportat consecințe!!!”, arată tânăra maramureșeancă implicată. Tânărul șofer arată că în urmă cu circa două săptămâni a pățit o chestiune oarecum similară tot acolo, în apropierea acelei intersecții. „Am auzit o bubuitură la nivelul caroseriei, și am constatat o îndoitură la portbagaj, în spate, dar mică. Și știu sigur că mașina, atunci când am achiziționat-o, am luat-o nouă, fărp zgârieturi. Am aflat că ar mai fi fost cineva care a pățit ceva de genul acesta, în urmă cu ceva timp, tot acolo. Îmi doresc ca făptașul să fie prins, pentru că se putea întâmpla o tragedie în toată regula. Acum, aseară, cred că a fost un singur foc de armă, dar țintit foarte bine”, mai arată tânărul pentru DirectMM.ro. Vom reveni cu amănunte! În imagini, geamul portierei dreapta față, făcut țăndări!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu