Maramureșenii au dat culoare celei de-a III-a ediții a evenimentului „România 1000” - 6 ore în urmă
Victorie la 20 de goluri diferență a „tricolorelor” în al doilea meci din grupele principale ale Campionatului Mondial - 7 ore în urmă
Se împlinesc opt ani de la plecarea la Domnul a Regelui Mihai I - 8 ore în urmă
Moșul a ajuns, încărcat de daruri, și la Sighet - 9 ore în urmă
A treia înfrângere consecutivă pentru CS Minaur, care a coborât pe locul 3 - 10 ore în urmă
Bărbat prins cu alcool cât pentru trei petreceri, acum în arest - 10 ore în urmă
Povestea completă a unui eșec - 10 ore în urmă
Controale pentru combaterea ilegalităților în transportul de mărfuri cu risc fiscal ridicat - 11 ore în urmă
Ziua Națională a României și 145 de ani de relații diplomatice între România și Franța- dublă sărbătoare celebrată la Marsilia - 12 ore în urmă
Zeci de kilograme de articole pirotehnice confiscate de polițiști în Baia Mare - 13 ore în urmă
La Show-ul TV „Chefi la cuțite”: Băimărean la origine, Patrick Tarța, o prestație încântătoare! Cu ce preparat realizat a cucerit juriul emisiunii!
La Show-ul TV „Chefi la cuțite”: Băimărean la origine, Patrick Tarța, o prestație încântătoare! Cu ce preparat realizat a cucerit juriul emisiunii!
Episodul 16 al sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 1 mai 2023. Patrick Tarța, 19 ani, vine din Baia Mare și este student la Cluj. Tânărul le-a gătit chefilor somon cu conopidă în două texturi.
„Sunt băimărean, dar sunt student la Cluj. Fac studii europene și aș vrea să devin europarlamentar, pentru a reprezenta România cu forțe proaspete. Aș face ceva în privința corupției”, arată tânărul în fața juraților, care este și pasionat de sport.
Preparatul său i-a adus două cuțite de la chef Bontea și chef Scărlătescu. „Am început să gătesc cu bunica mea, făceam tot felul de dulciuri, mai ales pentru sărbători. Prima dată am gătit clătite. Emisiunea Chefi la cuțite m-a motivat mereu, pentru că a adus bucătăriei altă formă. Adică au reușit să aducă mai mult respect în societate meserie de bucătar, de chef. Astăzi sunt aici cu tatăl meu, mă susține în tot ce fac și asta mă bucură foarte tare”, arată tânărul.
C.Ț.


















