Share
Un atașament pentru locuri: Laura Cosoi, artista care iubește cu adevărat mult frumusețile Maramureșului, a botezat și a treia fiică în Baia-Sprie!

Un atașament pentru locuri: Laura Cosoi, artista care iubește cu adevărat mult frumusețile Maramureșului, a botezat și a treia fiică în Baia-Sprie!

Un atașament pentru locuri: Laura Cosoi, artista care iubește cu adevărat mult frumusețile Maramureșului, a botezat și a treia fiică în Baia-Sprie!

Iubita artistă Laura Cosoi și-a botezat fetița, Lara, tot în Baia Sprie, la fel ca și pe celelalte două fetițe și la fel cum și-a făcut ceremonia de căsătorie cu alesul inimii sale, Cosmin Curticăpean.

Actrița a postat un mesaj pe rețelele de socializare! „Botezul Larei, zi binecuvantată pentru familia noastră! #dragoste #Lara #Familie #binecuvantare”, artista făcând referire la botezul celei de-a treia sa fiice, Lara, în 27 august.

În vara lui 2022, Laura Cosoi a născut o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta s-a gândit deja unde va avea loc botezul micuței Lara. Ea a povestit că își dorește ca fiica ei să fie botezată la aceeași biserică și de același preot precum fiicele mai mari, Rita și Vera. „Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri”, a declarat Laura Cosoi pentru ego.ro înainte de botez. Artista își petrece acum mai mult timp cu Lara, pentru că o și alăptează. „Abia a trecut o săptămână, nu s-au schimbat foarte multe. Sunt mai mult cu cea mică, pentru că alăptez. Este normal, este dependentă de mine, dar în rest suntem în grafic, ca să zic așa. Nu au apărut mari schimbări deocamdată”, a spus Laura Cosoi, arată sursa citată în acest articol.

După cum a mărturisit și Stephan Pelger, unul dintre invitații la eveniment, ceremonia a fost una extrem de impresionantă. „A cântat corul, a cântat orga, s-a cântat Ave Maria, iar mie chiar mi-au curs lacrimile, pentru că este un moment foarte emoționant’, a declarat designerul conform SpyNews. Petrecerea a fost una restrânsă, la care au participat doar apropiații cuplului, totul fiind organizat în aer liber. Meniul a fost și el unul bogat, de la puii rotisați și până la gulașul la ceaun, toate pregătite în fața invitaților. Nu au lipsit nici deserturile, invitații delectându-se cu delicioase prăjituri de casă. Laura Cosoi a păstrat tradiția și la capitolul muzică, la petrecere participând și artiști populari din zonă, ceea ce a încins repede atmosfera. Și ținutele alese pentru acest eveniment emoționant au fost impresionante, toată familia fiind perfect asortată. Atât Laura și Cosmin, cât și Lara, Vera și Rita au purtat alb în ziua botezului. Designerul Stephan Pelger a fost fascinat de tabloul pe care l-a oferit fericita familie în ziua creștinării micuței Lara. „Laura s-a îmbrăcat în alb și este splendidă! Ea este oricum frumoasă, ar putea să poarte absolut orice. Cosmin este îmbrăcat cu o ie frumoasă, iar fetițele, toate trei, sunt îmbrăcate în alb. Aș putea spune că a fost o imagine angelică’, a mai spus designerul, pentru sursa citată. Ulterior, la petrecere, Laura a îmbrăcat o superbă rochie de culoare albastră, cu flori albe, de inspirație tradițională, mai arată și viva.ro.

C.Ț.

 

 

 

 

Citește și

Absolut inedit: Laura Cosoi: „În curand, Maramureșul va fi acasă pentru noi, pentru că am cumpărat un teren aici”. Mărturii superbe despre autenticitate (FOTO)

Farmecul Maramureșului este real: Actrița Laura Cosoi este adevărata dovadă vie! “Planuri pentru sărbători? Noi am ales Maramureșul” (FOTO)

Farmecul Maramureșului: Actrița Laura Cosoi și-a botezat fetița în Baia-Sprie. „Maramureșul este locul nostru de suflet. A fost un botez plin de bucurie, iubire și candoare” (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu