Share
Handbal masculin, Europa. Minaur Baia Mare se califică în sferturi. Adi Petrea își dorește St. Petersburg. Tragerea la sorți va fi marți

Handbal masculin, Europa. Minaur Baia Mare se califică în sferturi. Adi Petrea își dorește St. Petersburg. Tragerea la sorți va fi marți

Sâmbătă seara, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare s-a disputat manșa retur a optimilor de finală din EHF European Cup, între CS Minaur și echipa ucraineană Donbas Mariupol. Dacă în primul meci, Minaur s-a impus la limită, cu 24-23, a doua întâlnire fiind una mult mai bună în exprimare pentru echipa noastră, care a câștigat cu 34-26 (18-15) și a obținut astfel calificarea în sferturile de finală.

Băimărenii au profitat de faptul că și-au cunoscut mai bine adversarii după prima partidă, chiar dacă și acum au fost numeroase indisponibiltăți. S-a jucat însă mult mai bine în apărare, ratările au fost mai puține și victoria a venit. Doar începutul meciului a fost echilibrat, oaspeții reușind chiar să conducă în min. 11 (6-7). Au fost mai multe egaluri, dar de la 11-10 (min. 21) am jucat mult mai exact și ne-am distanțat ușor, intrând la pauză cu trei goluri avantaj: 18-15.

Jocul a fost și mai bună după reluare, chiar dacă s-au ratat primele patru atacuri. Au marcat întâi ucrainenii, apoi ce n-am reușit de pe semicercul advers am reușit de pe semicercul propriu, cu două reușite ale lui Robert Nagy și Răzvan Pop, din poartă în poartă. N-a mai fost cale pentru Donbas să ne ajungă din urmă, astfel că Minaur s-a distanțat pe măsura trecerii timpului de joc, ajungându-se chiar și la 10 goluri: 33-23 (min. 56) – după un gol superb marcat de Buguleț din inter dreapta. Donbas a mai redus pe final din deficit, dar calificarea era deja jucată.

CS Minaur Baia Mare – Donbas Mariupol: 34-26 (18-15)
Arbitri: Boris Cipov și Zoran Klus (Slovacia). Delegat EHF: Horațiu Belu (București)
Aruncări de la 7m: 3-1 (toate transformate). Minute de eliminare: 10-6
Minaur: Răzvan Pop (15 intervenții, a marcat un gol), Ionuț Ciobanu (nu a jucat) – Călin Căbuț 8/9 (3 din 7m), Sergiu Makaria 5/6, Tomas Cip 5/9, Daniel Mureșan 4/5, Georgel Haiduc 4/5, Robert Nagy 3/5, Andrei Buzle 3/5, Bogdan Buguleț 1/1, Mihai Dobra 1/3, Paul Oargă, Ionuț Ramba, Daniel Bera 0/1, Milan Kotrc (nu a jucat). Antrenori: Adrian Petrea și Alexandru Sabou.
Donbas: Dmitro Veremciuk (4 intervenții), Oleksandr Sles (3 intervenții) – Grigori Semencenko 5/7, Mihailo Kricikov 4/6, Antoni Bespalov 4/5 (unul din 7m), Serhii Dubovyk 3/4, Volodimir Kilievi 3/5, Danilo Rahozin 2/5, Danilo Ivanilov 2/3, Volodimir Kara 1/1, Vitali Psol 1/1, Danilo Osadchi 1/1, Artem Șarko, Ihor Skyba. Antrenori: Evgheni Budko, Ivan Fucedzi.

Sursa – csminaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu