Share
Povestea tristă a lui Cristi, băimăreanul care a decedat în urma accidentului de pe bulevardul Republicii

Povestea tristă a lui Cristi, băimăreanul care a decedat în urma accidentului de pe bulevardul Republicii

Noutăți în cazul accidentului teribil de luni seara din Baia Mare, produs la intersecția bulevardului Republicii cu strada Vlad Țepeș. Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost efectiv aruncat din mașină, în urma impactului cu un stâlp. Anterior, mașina acroșase o tânără de 23 de ani, care ieșise de la lăcașul de cult penticostal aflat în zonă. Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc tragedia rutieră.

Conform informațiilor existente, băimăreanul era singur în mașină, însă nu poseda permis de conducere. „Primele verificări au relevat că un tânăr, care conducea un autoturism pe bulevardul Republicii din Baia Mare ar fi pierdut controlul direcției de mers, autoturismul a părăsit partea carosabilă, a acroșat o tânără care se afla pe trotuar, iar apoi a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma impactului, tânărul de la volan a fost grav rănit, iar la scurt timp a decedat. Tânăra acroșată a fost transportată la spital pentru investigații medicale” – a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cu tânărul decedat soarta nu a fost tocmai blândă. Cristi C. muncise, în ultimii ani, din greu, pentru a acoperi neajunsurile financiare din viața sa. În plus, era pasionat de social media și de tot ceea ce se petrece în comunitatea băimăreană. La un moment dat, a cerut ajutorul semenilor pe un grup de Facebook în care se fac donații pentru cazuri sociale și chiar a primit ajutor de la unii băimăreni. Acum, tot pe aceleași rețelele de socializare, unii internauți deplâng sfârșitul său tragic, în vreme ce alții spun că gestul său de teribilism și inconștiență – de a conduce fără a poseda permis – l-a făcut să plătească cu propria viață și a condus la rănirea unei tinere aflate în momentul nepotrivit.

Apropiații spun că Cristi a început școala de șoferi, însă, ei admit faptul că, într-adevăr, el încă nu poseda permis de conducere. Cunoscuții îl descriu ca pe un tânăr implicat, ambițios, care nu săvârșire vreo infracțiune niciodată în pofida greutăților cu care s-a confruntat. „A lucrat o vreme în construcții, iar ultima dată, muncea la un local din Centrul Vechi. Era un băiat liniștit și nu consuma alcool, așa cum vor alții să dea de înțeles. Începuse să facă școala de șoferi, noi așa știm. La un moment dat, el a cerut ajutor pe un grup de donații și mulți l-au ajutat așa cum au putut. Mașina și-a luat-o din banii pe care i-a câștigat și a achitat-o în două tranșe. Mama îi murise, tatăl îl abandonase. Nu i-a fost deloc ușor. S-a descurcat așa cum a putut” – a relatat, pentru DirectMM.ro, Alexandra, o prietenă a lui Cristi, care îi plânge acum plecarea timpurie.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu