Share
Minaur a câștigat turneul din Baia Mare și se pregătește de reluarea campionatului

Minaur a câștigat turneul din Baia Mare și se pregătește de reluarea campionatului

CS Minaur a câștigat ambele jocuri de la turneul pe care l-a organizat în Sala Polivalentă. În prima zi a trecut cu 32-27 de CSM Reșița, pentru ca în ziua a doua să învingă cu 34-24 pe Potaissa Turda. În acest ultim meci, antrenorul Horațiu Gal a preferat să folosească doar jucătorii tineri de la Potaissa, pentru a evita evantualele accidentări. Turda va juca miercuri cu Dobrogea Sud, iar duminica viitoare va merge la Timișoara.

CS Minaur Baia Mare – Potaissa Turda: 34-24 (15-13)

Băimărenii au avut mai multe indisponibilități: Alexandru Csepreghi (de luni va intra în programul normal al echipei), Tomas Cip (a fost cu naționala Cehiei la turneul final al Campionatului European, revine luni la antrenamente), Răzvan Apostu (probleme la tendonul lui Ahile), Vojislvav Brajovic (probleme la spate), Sergiu Makaria (în refacere) și Erik Pop (plecat cu echipa AH Minaur).

Au fost două jocuri bune de antrenament pentru echipa noastră. Minaur va juca primul meci oficial joi, 30 ianuarie, pe teren propriu, cu SCM Poli Timișoara, iar duminică, 2 februarie, se va deplasa la Călărași.

CS Minaur: Adrian Țenghea (3 intervenții, a apărat un 7m), Ionuț Ciobanu (10 intervenții) – Daniel Bera 4/5, Tudor Botea 6/9 (5 din 7m), Janja Vojvodic 1/4, Albert Cristescu, Georgel Haiduc 5/7, Daniel Mureșan 1/3, Mihai Bușecan 2/2, Călin Căbuț 2/3, Andrei Buzle 3/5, Robert Nagy 3/3, Milan Kotrc 4/5, Teo Coric 3/3. Antrenori: Stephane Plantin, Alexandru Sabou și Răzvan Pop.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Rusine echipei din Turda,tratand meciul cu rezervele.Chemi galacticii la turneu si iti rad in fata.Cum ar fi sunat o competitie cu Minaur,CSS,Marta,Extrem?Sala plina,imbold pt tineri,ajutor pt handbalul baimarean.Am ajuns partenerii de antrenament pt copiii din Turda.

    Răspunde

Lasă un comentariu