Share
Șase tineri maramureșeni participă la Concursul-festival internațional online ”Dance virus-2020” și au nevoie de voturile dumneavoastră

Șase tineri maramureșeni participă la Concursul-festival internațional online ”Dance virus-2020” și au nevoie de voturile dumneavoastră

Concursul-festival internațional online ”Dance virus-2020”, organizat de Centrul cultural Ramygala al districtului Panevėžys, împreună cu municipalitatea districtului Panevėžys din Lituania, reprezintă o inițiativă de actualitate, menită să atenueze problemele de adaptare socială cauzate de COVID-19, prin stimularea tinerilor talentați să pună în aplicare idei creative prin limbajul dansului.

În vederea consolidării relațiilor de înfrățire dintre județul Maramureș și Districtul Panevėžys din Lituania, autoritățile maramureșene a încurajat participarea tinerilor la Concursul ”Dance virus-2020”. Au răspuns afirmativ tineri artiști din cadrul Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”: Andreea Ardelean, Petruța Tibil, Raluca Vasoc, Cătălin Agoston, Tudor Duli Babici și Liviu Mihalca.

Concursul ”Dance virus-2020” se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 29 de ani, aceștia fiind invitați să creeze un dans individual pe muzica indicată de organizatori și să realizeze un film într-un cadru non-formal, iar cel mai interesant element al dansului să fie capturat printr-o fotografie. Condiția concursului a fost ca, fiecare tânăr participant, să poarte o mască de protecție.

Fotografiile participanților au fost încărcate și postate pe pagina de Facebook “Ramygaloskultūra”, iar procesul de votare a început pe 11 iunie 2020.

Fotografia cu cel mai mare număr de like-uri va fi desemnată câștigătoare a Premiului de audiență, rezultatele fiind anunțate în data de 20 iunie 2020. Un juriu format din specialiști va selecta primii trei cei mai originali participanți. Câștigătorii concursului-festival internațional vor fi anunțați pe pagina de Facebook “Ramygaloskultūra” și pe website-ul http://www.ramygalosajc.lt/

Un material video cu toate filmele transmise de participanți va fi postat pe canalele social media ale concursului-festival și va fi transmis și participanților. Toți câștigătorii vor fi premiați cu produse de ceramică unicat produse manual, măști de protecție facială originale și diplome. Câștigătorul locului I va fi recompensat cu un premiu acordat de municipalitatea Districtului Panevėžys.

Tinerii maramureșeni sunt în fotografiile cu numărul 1, 2, 5, 6, 8, 9, 10 și pot fi votate AICI până pe 20 iunie.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu