Share
Să-l urmărim duminică pe maramureșeanul Daniel Breban în semifinala emisiunii „Vedeta Populară”

Să-l urmărim duminică pe maramureșeanul Daniel Breban în semifinala emisiunii „Vedeta Populară”

Duminică, 4 iunie, de la ora 21.00, pe TVR1 va avea loc semifinala emisiunii „Vedeta Populară”.

Cu ritualuri de nuntă din toată ţara şi cântece din folclorul minorităţilor naţionale, cei nouă concurenți sunt pregătiţi să cucerească inimile telespectatorilor.

După şapte ediţii „Vedeta populară” în care ne-au bucurat şi ne-au emoţionat cu cântecele lor, nouă concurenți au reușit să ajungă în semifinală și sunt pregătiți să ne arate că merită mai mult decât atât. Unii dintre ei sunt la doua participare în concursul de talente şi visează la această seară de ani întregi! Doar cinci dintre ei se vor califica, însă, în Marea Finală. Cine sunt cei mai buni dintre cei buni aflăm pe 4 iunie, de la ora 21.00, când Iuliana Tudor ne aşteaptă la TVR 1, la semifinala „Vedeta populară”.

Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Elise Stan, Grigore Leşe şi Bogdan Mihai Simion, cei cinci membri ai juriului, vor analiza atent fiecare artist în parte, cântărind cine merită să ajungă în Finală, se precizează pe site-ul TVR 1.

Printre semifinaliști se numără și maramureșeanul Daniel Breban (17 ani). Acesta locuiește în Baia Sprie, însă este originar din satul Chiuzbaia. Acesta va încerca să convingă juriul cu glasul, dar şi cu viola sa. Iar pentru a doua probă, tânărul a ales o melodie din folclorul bulgăresc.

ÎI dorim mult succes și sperăm să-l vedem și în finală!

L.C.H.

Citește și

Maramureșeanul Daniel Breban s-a calificat în semifinalele emisiunii „Vedeta Populară” de la TVR1

 

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu