Share
Miss Universitaria: A mai rămas o zi până la cel mai mare eveniment studențesc din Baia Mare

Miss Universitaria: A mai rămas o zi până la cel mai mare eveniment studențesc din Baia Mare

În data de 8 decembrie, începând cu ora 18:00, la Teatru Municipal din Baia Mare va avea loc cea de-a XII-a ediție a proiectului Miss Universitaria. Aici se va desemna cea mai curajoasă, inteligentă și carismatică studentă din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare.

„Miss Universitaria’” este o poveste, un proiect de tradiție, în spatele căreia se află Liga Studenților „Pintea Viteazul’’, o echipă de oameni dedicați care timp de două luni au făcut tot posibilul pentru ca acest eveniment să se desfășoare după o pauză de doi ani.

Fiecare participantă va trebui să demonstreze prin intermediul probelor de dans, originalitate, cultura generală și defilare, că are toate atuurile pentru a primi titlul de Miss Universitaria 2022.

Pe lângă momentele dedicate participantelor, evenimentul va fi completat și de câteva momente artistice surpriză, pregătite de membrii LSPV. Invitatul surpriză din această seară este Liviu Teodorescu, care va destinde atmosfera în cel mai unic mod.

După eveniment, distracția continuă cu un after party la un local din Baia Mare. Cei care doresc să participe la eveniment, pot găsi mai multe detalii pe pagina oficială de Facebook a proiectului ,,Miss Universitaria’’, unde vor putea sa vadă și cele 8 participante din acest an.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu