Share
Lăpușanca Victoria Maria Petrenciuc are 12 ani și tot atâtea piese personale înregistrate, precum și multe premii (FOTO)

Lăpușanca Victoria Maria Petrenciuc are 12 ani și tot atâtea piese personale înregistrate, precum și multe premii (FOTO)

Maramureșul nu duce lipsă de copii talentați. Unul dintre ei este Victoria Maria Petrenciuc din localitatea Lăpuș. La doar 12 ani, aceasta a participat la numeroase concursuri și festivaluri, obținând premii importante.

De asemenea, are în repertoriu 12 piese personale înregistrate, iar dorința sa este să scoată un CD.

„Am participat la mai multe concursuri online și am adunat multe premii. Am început să particip la concursuri din 2017 și am multe diplome, 26 de trofee și 25 de premii 1. Mă pregătesc la Clubul de Artă Populară Tradiție și Folclor „Zestrea” Baia Mare (profesori îndrumători Adela Șanta și Marcel Both) și la Clubul Copiilor din Târgu Lăpuș (profesor coordonator Ana Maria Gherman).

Doamna profesoară Adela Șanta m-a ajutat să cânt și cu noduri (horea în grumaz), ceea ce m-a ajutat la concursuri. Moștenesc talentul și dragostea pentru muzică de la bunicul patern” – a declarat Victoria.

În viitor, aceasta ar vrea să fie cântăreață și profesoară de muzică. Îi urăm succes și împlinirea dorințelor!

L.C.H.

Lasă un comentariu