Share
30 de tineri maramureșeni au promovat prin dans frumusețile Băii Mari (VIDEO)

30 de tineri maramureșeni au promovat prin dans frumusețile Băii Mari (VIDEO)

Pe rețelele de socializare a devenit viral un videoclip filmat în mai multe locuri din Baia Mare – Muzeul Satului, Piața Cetății, Centrul Vechi – în care mai mulți tineri dansează pe cântecul „Jerusalema”.

Aceștia sunt de la Academia de Dans și Creație Galactic Dance Baia Mare, iar videoclipul a fost filmat în urma unei provocări.

„Ideea este ca Federația Română de Dans Sportiv a creat un grup care se intitulează „Toata lumea dansează’”. Este pentru promovarea dansului în general. Așa că cluburile de dans din România au început să lanseze provocări unii pentru altți pentru acest dans „Jerusalema”, care este cunoscut deja la nivel internațional.

Noi am răspuns provocării și ne-am dorit să facem ceva puțin diferit, adică să arătăm băimărenilor și cât de pasionați sunt sportivii de la Galactic Dance, dar și să promovăm orașul Baia Mare și frumusețile acestuia. Protagoniștii sunt sportivi la Academia de Dans și Creație Galactic Dance. Sunt aproximativ 30 de copii”, explică, pentru DirectMM, Mădălina și George Pop, antrenori Galactic Dance.

Vezi aici cum dansează.

L.C.H


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu