Share
Un sighetean joacă și fotbal și baschet  – concomitent – la nivel profesionist

Un sighetean joacă și fotbal și baschet – concomitent – la nivel profesionist

Un caz poate unic în sportul de performanță românesc. Un sportiv din Sighetul Marmației evoluează atât la echipa de baschet, cât și la cea de fotbal a Clubului Sportiv Municipal din localitate.

Prima dragoste a lui Armand Gavaller este fotbalul. Sub îndrumarea antrenorului Neluțu Hotea, Armand a început fotbalul la 6 ani, cea mai bună performanță obținând-o la U Cluj, unde a câștigat campionatul național la Under 17 (foto stânga, pe când juca la U). Din motive neexplicate, acesta s-a retras din fotbal, anul trecut, odată cu înființarea echipei de baschet, răspunzând pozitiv chemării de a i se alătura acesteia, baschetul fiind o altă pasiune de a sa. Reînființarea echipei de fotbal a orașului i-a redeschis însă apetitul pentru sportul rege, revenind sub comanda primului său antrenor. Însă, paradoxal, nu a renunțat la baschet, decizând că vrea să facă parte din ambele echipe.

”Dedicându-mi toată viața sportului și fiind sighetean, să joc pentru echipa din Sighet atât la fotbal, cât și la baschet, clar este un motiv de mândrie și mă simt motivat să mă perfecționez și să ajut sportul sighetean” – a declarat Armand pe pagina de socializare a clubului.

Rafael HEKMAN

Foto & info: facebook CSM Sighetu Marmației

Lasă un comentariu