Share
Reușită: Medalie de Aur pentru Victor Dragoș, elev în clasa a VIII-a la „Lucaciu”, la Olimpiada Națională de Matematică (FOTO)

Reușită: Medalie de Aur pentru Victor Dragoș, elev în clasa a VIII-a la „Lucaciu”, la Olimpiada Națională de Matematică (FOTO)

Am mai spus-o și repetăm: Maramureșul are copii foarte inteligenți și harnici, iar rezultatele obținute în această perioadă la olimpiadele naționale reconfirmă acest lucru.

Astăzi vă facem cunoscut faptul că județul nostru și-a adjudecat locul I absolut la Olimpiada Națională de Matematică, desfășurată la Iași, în perioada 15 – 20 aprilie.

Mai exact, Victor Dragoș, elev în clasa a VIII-a la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” din Baia Mare a obținut Medalia de Aur, având cel mai mare punctaj (26.5) dintre toți participanții la competiție. Acesta a fost îndrumat de profesorul Andrei Bretan. Rezultatul obținut e încununarea pasiunii, a unei munci asidue și a susținerii din partea unității de învățământ!

Îl felicităm pe Victor, dar și pe părinți și cadrele didactice care l-au susținut și pregătit!

L.C.H.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Ciornea. Cristina

    Felicitări!!!Sunt curioasă cum vei întoarce școlii românești eforturile prin dascălii pe care ți i-a pus la dispoźiție.In general,plecați și lăsați totul în urmă .Țara are nevoie de copii ei….nu de lași care pentru un crăițar se vând.Sperăm că vei face face ceva pentru țara ta.

    Răspunde

Lasă un comentariu