Share
„Primăvara în Maramureş”: Principesa Sofia promovează frumusețile județului nostru printr-o expoziție personală de fotografie (FOTO)

„Primăvara în Maramureş”: Principesa Sofia promovează frumusețile județului nostru printr-o expoziție personală de fotografie (FOTO)

În 20 iunie, la Palatul Elisabeta din București a avut loc vernisajul expoziției de fotografie a Alteței Sale Regale Principesa Sofia.

Expoziția personală are ca temă „Primăvara în Maramureș” și cuprinde peisaje, portrete, așezări rurale alcătuind trăsături mai puțin cunoscute ale tradiției, armoniei și naturii Maramureșului. Pozele au fost realizate în această primăvară, în perioada Sărbătorilor Pascale.

Expoziția face parte dintr-un proiect mai amplu, întins pe mai mulți ani, de a face mai bine cunoscute în țară și în Uniunea Europeană comunitățile României.

La vernisaj au luat parte personalități ale societății civile, oameni de artă, admiratori ai artei fotografice și jurnaliști.

Expoziția „Primăvara în Maramureș” poate fi admirată la Palatul Elisabeta pe toată perioada verii, se precizează pe pagina Familiei Regale a României.

Principesa Sofia a României, fostă Principesă de Hohenzollern-Sigmaringen, este cea de-a patra fiică a regelui Mihai al României și a reginei Ana. Sofia este a opta pe linia succesiunii la conducerea Casei Regale române și la tronul României, conform noului Statut al Casei Regale, din 30 decembrie 2007.

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu