Share
Polițista maramureșeană Laura Augustin, dublă campioană, la judo și ju-jitsu, în Mexic

Polițista maramureșeană Laura Augustin, dublă campioană, la judo și ju-jitsu, în Mexic

Jocurile latino-americane ale polițiștilor si pompierilor 2019 la brazilian ju-jitsu și judo s-au desfășurat săptămâna trecută în Mexic. La competiție a fost invitată și Laura Augustin, multiplă campioană la judo, legitimată la CSM Baia Mare.

După ce în urmă cu două luni cucerea aurul la Campionatul mondial al polițiștilor și pompierilor, desfășurat în China, Laura a decis să dea curs și invitației de a merge la Ciudad de Mexico. Deși a avut doar o zi de adaptare la diferența de fus orar, Laura a reușit să treacă peste acest inconvenient și a câștigat aurul la ju-jitsu și la judo, concursuri desfășurate la numai două zile distanță. Laura este prima polițistă din România care participă la această competiție, la care au luat parte sportivi din peste 30 de țări.

„Să aud imnul național cum cântă în onoarea mea pentru a doua oară este mai mult decât mi-am putut dori la această competiție organizată în Mexico City. Cu acest prilej vreau să le mulțumesc din suflet celor care m-au susținut și au avut încredere în mine”, a declarat Laura după concurs. Și ca o completare motivațională reproducem o postare de pe pagina ei de facebook, la scurt timp după câștigarea celor două medalii: ”Habar n-ai, nu știi cât poți fi de tare… Până cand ambiția te ridică în picioare…”.

Laura Augustin practică judo de performanță la CSM Baia Mare, antrenată de prof. antrenor emerit Vasile Pop, și lucrează ca agent de poliție în Orașul Ulmeni.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Laura Augustin

Lasă un comentariu