Share
Performanță: Ansamblul „Cercănelul” din Borșa se reîntoarce acasă cu Trofeul Festivalului Concurs Internațional „World Folklore Festival”

Performanță: Ansamblul „Cercănelul” din Borșa se reîntoarce acasă cu Trofeul Festivalului Concurs Internațional „World Folklore Festival”

În aceste zile, Ansamblul Folcloric „Cercănelul” (coregraf Tudor Duli-Babici) din Borșa se află într-un turneu internațional. Acesta a fost invitat la Festivalul Concurs Internațional „World Folklore Festival” Diano Marina-Sanremo-Cannes 2022.

După multe zile încărcate, dar frumoase în care maramureșenii au adus bucurie prin dansul lor, e timpul pentru reîntoarcerea acasă. Nu oricum, ci cu Trofeul Festivalului.

„Cu bucurie în suflet vă spunem că aducem în Borșa Trofeul Festivalului Concurs Internațional „World Folklore Festival” Diano Marina-Sanremo-Cannes 2022.

Am trăit astăzi, în cadrul acestui mare festival, cele mai frumoase emoții și sentimente! Am reprezentat cu cinste și mândrie folclorul românesc și suntem mândri ca noi, borșenii, dintre atâtea țări participante, am câștigat trofeul festivalului!” – se precizează pe pagina Ansamblului.

„Cercănelul” este un ansamblu de renume, care a fost înființat în urmă cu 40 de ani și s-a transmis din generație în generație până în zilele noastre, tocmai pentru a menține vie bucuria păstrării tradițiilor și obiceiurilor noastre străvechi.

Felicitări!

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu