Share
O fată de națională i-a luat fața lui Hagi (VIDEO)

O fată de națională i-a luat fața lui Hagi (VIDEO)

Golul anului 2018 a fost ales din 16 reușite ale naționalelor de seniori, juniori și feminine, care au intrat într-o competiție organizată pe pagina de Facebook ”Echipa națională de fotbal a României”. Concursul s-a desfășurat în luna decembrie. Potrivit site-ului FRF, cele 16 goluri au intrat într-un sistem eliminatoriu – optimi, sferturi, semifinale, finală. Fiecare duel a putut fi votat timp de două zile. Precedentele două ediții ale concursului, în 2016 și 2017, au fost câștigate de Nicolae Stanciu.

Pentru 2018, suporterii au votat ca fiind cel mai frumos gol al naționalelor tricolore cel izbutit de Isabelle Mihail în meciul România – Portugalia 1-1.

În ultimul act al concursului, Isabelle Mihail l-a învins pe Ianis Hagi cu al său gol din corner contra Bosniei U21, reușit în drumul spre EURO 2019. Componenta naționalei feminine a adunat 57% dintre cele peste 2.900 de voturi validate. Clipurile prezentate pe toată durata concursului au strâns, în decembrie, peste o jumătate de milion de vizionări pe pagina de Facebook ”Echipa națională de fotbal a României”.

Sursa: frf.ro

Golul Anului 2018!

⚽🇷🇴 Isabelle Mihail a marcat Golul Anului 2018! Reușita câștigătoare (din cele 16 care au intrat în competiție) a primit 57% dintre voturi în MAREA FINALĂ! 👏👉 bit.ly/2QdWTT6Vom reveni la începutul lui 2019 cu numele câștigătorilor premiilor puse în joc în concurs, care vor fi aleși prin tragere la sorți.

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Luni, 31 decembrie 2018

Lasă un comentariu