Share
Marele premiu și trofeul Concursului ”Viorel Costin” a fost obținut de Raluca Covaci (GALERIE FOTO)

Marele premiu și trofeul Concursului ”Viorel Costin” a fost obținut de Raluca Covaci (GALERIE FOTO)

Amplul proiectul cultural-artistic ”Tradiție și continuitate”, ajuns la ediția a treia, se derulează la Sighetu Marmației în perioada 14 noiembrie – 1 decembrie. În cadrul acestui proiect, în zilele de 21-22 noiembrie, la Casa de Cultură a Centrului Cultural Sighet s-a desfășurat o nouă ediție a Concursului de interpretare a cântecului popular ”Viorel Costin”.

La secțiunea soliști vocali, juriul condus de Anghelina Timiș a cordat Marele premiu și Trofeul Concursului ”Viorel Costin”  Ralucăi Covaci (Sat Șugatag, cea care anul trecut obținuse premiul I – vezi foto sus). De remarcat că, la începutul acestei luni, Raluca Covaci a mai câștigat  și Marele Premiu ”Emil Gavriș” de la Festivalul-concurs județean de interpretare vocală a muzicii populare românești de la Ulmeni.

Au mai luat premii la secțiunea soliști vocali:

  • Iasmina Lăzăroi  (Săliștea de Sus) – premiul I
  • Iulia Ioana Vlad (Baia Mare) – premiul II
  • Denisa Mihaela Petruș (Vălenii Lăpușului) – premiul III.

Acompaniamentul pe toată desfășurarea concursului a fost asigurat de taraful condus de Mihai Chiș. La gală, a susținut un recital câștigătoarea ediției trecuter, Diana Topan. Vom reveni cu palmaresul integral al concursului.

Lasă un comentariu