Share
La 50 de ani, o româncă încă mai câștigă concursuri de miss în Italia (GALERIE FOTO)

La 50 de ani, o româncă încă mai câștigă concursuri de miss în Italia (GALERIE FOTO)

Tradiționalul festivalul de muzică de la Sanremo are asociate o serie de manifestări, care să atragă cât mai mult public. Astfel, și la ediția din 2020 a festivalului a fost organizat spectacolul de prezentare a Calendarului oficial al sosiilor din Italia, show ce a avut loc la Grand Hotel des Anglais din Sanremo. Or fi  vedetele preponderent din Italia, dar printre sosii s-a numărat și o româncă. Mioara Cătălina Georgescu a fost declarată sosia oficială a  celei care e considerată ”regina” circului din Italia, Moira Orfei, totodată actriță și om de televiziune. Românca a fost desemnată să o reprezinte pe aceasta și în Calendarul Sosiilor din Italia.

Creatoarea acestui popular calendar este sosia oficială a actriței Elizabeth „Liz” Taylor, italianca Miranda Giuffrè. Ea e cea care aduce în fiecare an, pe covorul roșu de la Sanremo, pe cele mai faimoase sosii din Italia.

Descoperită de Miranda ”Liz” Giuffrè, în urma participării la mai multe concursuri de frumusețe și show-uri de televiziune, Mioara Cătălina Georgescu a primit în cadrul evenimentului de la Sanremo titlul de „personajul anului” și diploma pentru întreaga carieră. Deși nu pare, ea are 50 de ani și o nepoțică de 5 ani, astfel că în 2018 a primit și premiul „Miss Nonna (bunica -n.r) Fashion”. După acest succes, românca a fost invitată la multe alte concursuri de frumusețe pe care le-a câștigat prin eleganță, stil și rafinament. În prezent, face   parte din juriile acestui gen de concursuri. În plus, a fost invitată în numeroase emisiuni de televiziune la  diferite posturi italiene.

Cătălina Mioara Georgescu trăiește de mulți ani la Brescia, în nordul Italiei. Este căsătorită cu un bărbat italian și are doi copii, pe Andreea și pe Angelo. „Familia este principala mea prioritate, am un soț deosebit și doi copii frumoși și buni care mă susțin în tot ceea ce fac” – susține, regulamentar,  ”miss bunica”.

 

 

Lasă un comentariu