Share
Înotătorul Luca Barbul-Zetea din Seini, locul I la Traversarea Tarniței (FOTO)

Înotătorul Luca Barbul-Zetea din Seini, locul I la Traversarea Tarniței (FOTO)

Duminică, 31 iulie, a avut loc a 15-a ediție a concursului de înot în ape libere „Traversarea Tarniţei” (6500 m). Aceasta s-a desfăşurat pe lacul Tarnița, situat la 30 kilometri de Cluj-Napoca.

Traversarea Tarniţei constă în parcurgerea în înot a traseului format pe lungimea lacului. Competiția este dedicată iubitorilor înotului de toate vârstele. Anul acesta au participat peste 70 de sportivi.

La competiție a participat și tânărul Luca Barbul-Zetea (18 ani) din Seini, care a reușit, pentru al doilea an consecutiv, să obțină locul I. Maramureșeanul a concurat pentru CS Seini și a terminat cursa într-o oră și 38 de minute.

„Tânărul nostru campion la înot, Luca, a dovedit din nou ce înseamnă să fii un sportiv serios, dedicat, bine antrenat și perseverent. La cea de a 15-a ediție a competiției Traversarea Tarniței, desfăşurată pe lacul de acumulare Tarnița, traseu de 6,6 km. lungime, sportivii au avut la dispoziție 3 ore. Luca Barbul-Zetea l-a parcurs într-o oră și jumătate, ocupând locul I.

Este pentru a doua oară consecutiv, când dragul nostru sportiv urcă pe cel mai înalt loc pe podium. Sunt mândră de această nouă performanță, cu atât mai mult cu cât condițiile meteo de anul acesta au îngreunat desfășurarea competiției. Bravo, Luca! Felicitări! Ne-ai adus din nou o bucurie, crescând prestigiul orașului nostru!” – a scris pe rețelele de socializare Gabriela Tulbure, primarul din Seini.

Felicitări și mult succes în continuare!

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu