Share
Băimăreanca Delia Kovacs, înotătoarea de aur a României, va alerga la Ștafeta Veteranilor

Băimăreanca Delia Kovacs, înotătoarea de aur a României, va alerga la Ștafeta Veteranilor

Voluntari ai grupului „Invictus România” participă, în perioada 13 – 25 octombrie, la ediția a VII-a a „Ştafetei Veteranilor”. Vor fi și voluntari din Maramureș, militari și civili, iar printre aceștia se vor afla și băimărencele Cristina Miia (despre care am scris AICI) și Delia Kovacs. Voluntarii maramureșeni vor alerga pe distanța Baia Mare – Satu Mare. 

Delia este o jurnalistă experimentată și înotătoare de performanță, iar din respect pentru sport și pentru eroii neamului va participa la manifestare.

“Voi alerga la Ștafeta Veteranilor pentru că, înainte de toate, știu cât de important este să faci mișcare, chiar și ca senior. Îmi doresc, de asemenea, ca gestul meu să rămână mărturie în timp și să constituie un exemplu pentru tinerele generații ca, atunci când vor întâlni un obstacol, să nu renunțe. Dacă îți dorești cu adevărat, vei putea merge mai departe!“, spune Delia Kovacs.

Pentru Delia Kovacs, după 12 ani ca sportiv de performanță, au urmat 20 de ani de pauză. În 2012 însă, din dragoste pentru sport, ambiție și dorința de a constitui un bun exemplu pentru cei trei copii ai ei a devenit de neoprit.

Reprezentând Asociația C.S. Gold Stars Baia Mare, a purtat drapelul României la 4 campionate mondiale de înot masters și peste 20 de competiții internaționale de profil. În 2019, a adus în România, prima medalie de la Campionatul Mondial de înot Masters din Coreea – locul IV la proba de 3 kilometri feminin, Open Water (înot în ape deschise).

DirectMM.ro

Citește și

Portret de învingătoare: Băimăreanca Cristina Miia va alerga la Ștafeta Veteranilor, pe distanța Baia Mare-Satu Mare. „Îmi voi repeta: Să te ridici și să lupți în continuare…!”

Lasă un comentariu