Share
A ajuns erou în viața reală, nu în film

A ajuns erou în viața reală, nu în film

Actorul american Leonardo DiCaprio a salvat un bărbat care căzuse din barcă în apele mării şi era dat în căutare de peste 11 ore, relatează online ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Actorul se bucura de vacanţa de Crăciun şi se afla într-o croazieră în Marea Caraibilor, când a aflat că în apele din apropiere de insula St. Martin se află un bărbat, dat dispărut de peste 11 ore, care căzuse dintr-o barcă, în stare de ebrietate fiind.

Pasagerii au aflat ştirea despre dispariţia bărbatului, care căzuse în apă în apropiere, iar DiCaprio a cerut echipajului să se abată de la traseu şi să caute persoana aflată în pericol de înec. Din cauza mării agitate operaţiunile de căutare fuseseră sistate, iar „barca lui Leonardo era singura care îl mai căuta pe bărbat”, a povestit o sursă pentru ziarul britanic ”The Sun”.

Când l-au găsit, acesta se afla în stare de inconştienţă după ce petrecuse în apă peste 11 ore şi era foarte deshidratat. „Leonardo i-a salvat viaţa bărbatului care, contrar oricăror aşteptări, reuşise să supravieţuiască plutind pe valuri”, a spus sursa.

Actorul şi echipajul de la bord i-au acordat îngrijiri naufragiatului şi au anunţat paza de coastă.

„Căpitanul vasului a asigurat că bărbatul a avut mare noroc, şansele de a-l găsi în viaţa fiind de una la un milion”, a precizat aceeaşi sursă, care a povestit fapta eroică a actorului aflat în croazieră cu iahtul alături de prietenii săi şi de actuala sa iubită, Camila Morrone.

 

Lasă un comentariu