Share
Zoli Szekely: „Jucăm un meci pe care nu ne-am gândit vreodată că îl vom disputa”

Zoli Szekely: „Jucăm un meci pe care nu ne-am gândit vreodată că îl vom disputa”

Zoli Szekely, președintele Asociației Județene de Fotbal din Maramureș a transmis pe 10 aprilie un mesaj emoționant, ocazionat de apropierea sărbătorilor pascale, prin intermediul portalului instituției. Întreaga suflare fotbalistică din județ așteaptă cu nerăbdare să simtă din nou mirosul gazonului prospăt tuns de pe terenurile de fotbal. Zoltan Szekely îi asigură că vor veni curând și acele clipe. Iată mesajul acestuia:

„Dragi colegi și colaboratori, jucăm un meci pe care nu ne-am gândit vreodată că îl vom disputa.

Cu o lună în urmă, Federația Română de Fotbal a decis suspendarea activității fotbalistice pe întreg teritoriul României și la toate nivelurile, ca urmare a pandemiei cu COVID-19. Prin urmare, AJF Maramureș și-a suspendat activitatea, neorganizând niciun fel de competiție.

Chiar dacă nu am putut relua meciurile oficiale conform calendarului stabilit și nici nu vom auzi fluierul arbitrului prea curând, timpul încă ne permite să așteptăm în liniște evoluția crizei sanitare și să luăm la momentul oportun cele mai înțelepte decizii.

Păstrăm în permanență legătura atât cu Federația Română de Fotbal, cât și cu celelalte asociații județene din țară. Aveți încredere în noi: vom face cele mai potrivite alegeri pentru a duce la bun sfârșit sezonul 2019/2020.

Pentru fotbal va fi destul timp, în acest moment trebuie să ne preocupe sănătatea tuturor participanților la fenomenul fotbalistic din Maramureș. Conducerea AJFMM împreună cu corpul de arbitri și observatori suntem pregătiți să reluăm în orice moment competițiile și să fim în măsură să comunicăm campioanele atât la nivel de juniori, cât și la seniori (Liga 4), precum și câștigătoarea Cupei României.

Până atunci, însă, haideți să ne bucurăm de sfintele sărbători de Paști. Să aprindem lumina speranței fiecare la casa lui și să fim sufletește aproape unii de alții. Vor veni și clipele în care vom sărbători împreună ca și altădată”.

R.H.

Lasă un comentariu