Share
Ziua și titlul de campioană națională: Jennifer Nagy Remetean, victorie categorică în proba de combinată alpină

Ziua și titlul de campioană națională: Jennifer Nagy Remetean, victorie categorică în proba de combinată alpină

Rezultate de excepție pentru Jennifer Nagy Remetean, schioarea din Baia Sprie care în această iarnă domină scena schiului alpin național, la categoria ei de vârstă, cucerind cam tot ce se putea la concursurile din România. După o prestație excelentă la concursul internațional FIS Children Trophy, unde a câștigat două medalii de argint, Jennifer participă săptămâna aceasta la Campionatul Național de Schi Alpin pentru Copii și Cadeți de la Azuga. În prima zi a concursului ea și-a adjudecat titlul de campioană națională la proba de slalom uriaș, pentru ca în a doua zi –  marți – să cucerească și titlul la proba de combinată alpină. Aceasta constă în două coborâri în aceași zi, în cele două probe, slalom și slalom uriaș. Jennifer nu numai că a câștigat combinata, ci a făcut-o într-o manieră categorică, cu peste 3 secunde diferență față de ocupanta locului 2.

Jennifer Nagy Remetean (vezi centru foto, cu cele două diplome în mână) este antrenată la CSȘ Baia Sprie de profesorul Sebastian Selejan. Alături de ea, Răzvan Toma și Alex Horga au ocupal locurile 6, respectiv 7 la aceași probă.

Urmează joi ultima probă, cea de slalom, pe care, după toate probabilitățile, Jennifer are șanse mari să o câștige la fel de clar ca pe cele din primele două.

Foto: @cssbaiasprie

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu