Share
Zimbrii pierd al treilea meci din SuperLigă

Zimbrii pierd al treilea meci din SuperLigă

CSM București a confirmat azi calculele hârtiei învingând chiar mai clar decât o arată scorul o echipă a zimbrilor care pare că joacă din ce în ce mai slab, de la un meci la altul.

CSM București – CSM Știința Baia Mare 26-14 (17-8)

Spectatorii de pe stadionul Olimpia din București au fost martorii unui spectacol rugbistic agreabil, cu multe acțiuni frumoase, dar și cu multe greșeli, mai ales din partea băimărenilor. Tigrii au deschis scorul în minutul 5 prin Vlaicu, care a și transformat (7-0). Zimbrii au culcat și ei balonul peste 5 minute prin Fakaosilea, însă Taniela ratează transformarea și șansa de a egala (7-5). Bucureștenii domină și mai punctează prin Vlaicu din „liberă” și apoi cu un eseu al lui Bălan, transformat de același Vlaicu (17-5, min. 26). Înainte de a intra la vestiare, Taniela se revanșează și fructifică o penalitate (17-8).

Vlaicu deschide repriza secundă majorând la 20-8 (min. 44), ca mai apoi Taniela să o treacă de două ori printre bare (20-14, min. 60). Au fost ultimele noastre puncte, cu toate că am mai avut câteva șanse de a puncta, nefructificate însă din cauza unor neatenții copilărești. CSM închide tabela la 26-14, prin alte două lovituri de penalitate transformate de Calafeteanu și Fasen.

Zimbrii mai au două meciuri în acest tur, din care ar trebui să scoată maxim de puncte.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CSM București Rugby


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu