Share
Zimbrii au luat toate punctele de la câinii roșii

Zimbrii au luat toate punctele de la câinii roșii

Ultima etapă a turului sezonului regulat al Super Ligii la rugby a programat azi în devans meciul dintre CS Dinamo București și CS Știința Baia Mare. Ultima clasată nu le-a pus deloc probleme zimbrilor, aceștia reușind și punctul bonus ofensiv.

CS Dinamo București – CSM Știința Baia Mare: 17-53 (5-20)

În ciuda faptului că rugby-ul este un sport ce se bucura de o destul de mare popularitate în România, federația de specialitate face foarte puțin pentru a-l promova. La nivelul echipelor de club se investesc sume destul de consistente, în cele mai multe cazuri din banii contribuabililor, sume cu care echipe de handbal sau de fotbal ar putea aduce rezultate mai mult decât decente orașelor pe care le reprezinta. Cu toate acestea, în era în care viteza de circulație a informației se măsoară în milisecunde, federația de rugby nu catadicsește să pună la punct un sistem de infomare prin care iubitorii sportului cu balonul oval să fie informați la timp despre evoluția echipelor favorite. Exemple pozitive sunt la volei și la handbal, unde totul se transmite în timp real prin internet; deci se poate.

Din păcate, despre meciul de azi de la București, în afară de scor, nu vă putem da informații nici măcar trunchiate, nicio sursă oficială nefiind actualizată în acest sens. Pagina de facebook a clubului băimărean este din punct de vedere al informațiilor furnizate cea mai profesionistă din țară. Dar atunci când, din motive obiective, aceasta nu poate fi actualizată, sau nu poate fi contactat cineva din echipa noastră, nicio altă sursă oficială nu ne ajută să furnizăm detalii prompte.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu