Share
Zeci de medalii pentru sportivii de la Știința Electro Sistem la campionatele naționale (GALERIE FOTO)

Zeci de medalii pentru sportivii de la Știința Electro Sistem la campionatele naționale (GALERIE FOTO)

În perioada 21-24 februarie, în Vatra Dornei s-au desfășurat campionatele naționale de orientare pe schiuri în probele de sprint, medie distanță, lungă distanță și ștafetă, competiție organizată de Federația Română de Orientare în parteneriat cu CS Nord Baia Mare și Spria Baia Sprie. Evenimentul a adunat la start peste o sută de competitori de la mai multe cluburi de profil din țară și s-a derulat pe Dealul Negru, locație situată la cota 1.300 de metri. Vremea a dat mult de furcă atât concurenților, cât și arbitrilor, deoarece toate etapele de concurs s-au desfășurat pe un frig pătrunzător.

Sportivii de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare s-au prezentat cu multă încredere la startul acestui eveniment, mai ales prin prisma faptului că ei domină de multă vreme competițiile de acest gen din România. Așteptările nu au fost înșelate, deoarece rezultatele au fost foarte bune, nu mai puțin de 59 de distincții reușind să aducă în vitrina clubului sportivii băimăreni. Alexandra Roman a reușit să obțină toate cele 4 titluri de campion puse la bătaie în cadrul categoriei junioare I. Foarte aproape de această performanță au fost și Andreea Manu (junioare III) și Alexandru Catană (juniori I), fiecare obținând câte 4 medalii.

În foarte multe categorii sportivii de la Știința Electro Sistem Baia Mare au acaparat în întregime podiumul de premiere în probele individuale. Acest fapt a fost reușit și în proba de ștafetă, unde în cadrul categoriei junioare III au reușit să urce pe podium toate cele 3 ștafete ale clubului prezente la start, o situație mai rar întâlnită.

În urma obținerii acestor rezultate, gruparea băimăreană condusă de antrenorii Lucia Pop și Istvan Sebestyen rămâne în continuare cel mai titrat club sportiv de orientare pe schiuri, reușind să se mențină în această postură de peste 10 ani.

Următoarea acțiune importantă pentru CS Știința Electro Sistem Baia Mare va fi Campionatul național de ștafetă mixtă și Cupa României, competiții ce se vor desfășura la sfârșitul acestei săptămâni în stațiunea Izvoare.

 Rezultatele obținute la Vatra Dornei au fost:

  •  M21 Sebestyen Istvan – o medalie de argint, una de bronz
  •  M20 Alexandru Biro – 2,0,1; Vlad Peleș – 1,2,0
  •  M17 Alexandru Catană – 3,0,1; Adrian Iacob – 1,3,0;  Cătălin Vadean – 1,0,3
  •  M14 David Hreniuc – 2,1,1; Marius Catană – 2,0,1;  Kotai Alexandro – 1,0,0;
  •  M12 Cristian Manu  – 1,0,0;
  •  F45 Lucia Pop 0,2,0
  •  F17 Roman Alexandra – 4,0,0; Alexandra Creciun – 1,2,1, Ștefania Peleș – 0,1,2
  •  F14 Andreea Manu – 3,1,0; Tania Sabou – 2,2,0; Codruța Sabou  – 0,1,1; Rebeca Ciocian – 0,1,1
  •  F12 Antonia Man  – 1,1,1; Sebestyen Carla – 1,0,1.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu