Share
Wildcats Baia Mare ne invită să umplem Sala Sporturilor „Lascăr Pană” – biletul virtual de intrare e o donație de 10 lei

Wildcats Baia Mare ne invită să umplem Sala Sporturilor „Lascăr Pană” – biletul virtual de intrare e o donație de 10 lei

Clubul Sportiv WildCats Baia Mare are ca scop dezvoltarea baschetului pentru copii și juniori si completarea educatiei prin sport a tinerei generații, îmbunătățirea gradului de sănătate a copiilor, selecționarea, îndrumarea și formarea copiilor talentați, cu potențial și perspective și valorizarea performanțelor obținute într-un mediu competițional adecvat. Până aici, am putea spune, nimic deosebit.

Partea interesantă, când vorbim despre acest club, este implicarea acestuia în viața comunității. Prin platforma Wildcats Helpside aceștia s-au implicat activ în comunitatea băimăreană, în ultima perioadă prin diverse proiecte sociale dintre care merită amintite renovarea bazei sportive a Colegiului de Arte Baia Mare, îmbunătățirea bazei sportive la Școala Generală George Coșbuc prin achiziționarea a două panouri profesionale de baschet și a patru dușuri, dar și alte acte, în special caritabile.

În contextul actual al pandemiei și al autoizolării, Wildcats au lansat recent și o platformă de antrenamente online pentru cei peste 300 de sportivi ai clubului.

Seniorii noștri au nevoie de noi!

Și pentru că implicarea în comunitate rămâne un deziderat important, au demarat începând cu 1 aprilie o foarte originală formă de stângere de fonduri adresată iubitorilor de sport și celor care sunt suporteri ai cauzelor sociale din Baia Mare. Practic, în colaborare cu Centru Național Sportiv „Lascăr Pană” cei de la Wildcats ne propun să umplem în mod virtual Sala Sporturilor, în acest sens aceștia punând în vânzare bilete cu valoarea de 10 lei. Banii adunați în acest fel vor fi folosiți pentru a procura alimente de bază (făină, ulei, pâine, conserve etc.) pentru persoane vârstnice din Baia Mare.

Așadar, prin fiecare donație de minim 10 lei achiziționați automat un bilet virtual. Simbolic, suporterii acestei cauze vor umple Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare.

În îndemnul lor pentru a partcipa la acest demers cei de la Wildcats au scris: „Împreună umplem Sala Sporturilor „Lascăr Pană”. Facem apel la comunitate! Să depășim acest obstacol și să  abordăm această provocare, dovedind împreună ce înseamnă comunitatea băimareană. Seniorii noștri au nevoie de noi! Haideți să  le oferim acest ajutor!”

Mai mult, toți cei care vor achiziționa unul sau mai multe bilete virtuale vor avea parte de câte o recompensă, în funcție de valoarea donației. Cei de la Wildcats pun la bătaie masaje de relaxare, antrenamente de aruncări la coș sau de pregătire fizică, partide de NBA 2K (jocuri virtuale) și chiar o minge cu autografe sau 2 zile de muncă alături de antrenorii clubului (toate valabile după eradicarea epidemiei sau ridicarea stării de urgență)

Pentru ca succesul campanie să fie și mai mare, cei de la Wildcats așteaptă alături și alte cluburi sau sportivi dispuși să ofere o recompensă celor care cumpără bilete virtuale.

De remarcat că în primele 24 de ore s-au vândut peste 25 la sută din biletele puse în vânzare, donațiile variind între 10 și 1.000 lei. Termenul propus inițial pentru „umplerea” sălii este 30 aprilie, dar e foarte posibil ca în acest ritm să fie necesară organizarea și a altor „reprezentații”.

Cei ce vor să participe la această acțiune caritabilă o pot face pe platforma sprijina.ro la următorul link, unde vor putea primi și alte detalii.

https://www.sprijina.ro/cauze/ajutam-varstnicii-nostri-cu-alimente?fbclid=IwAR39IV1XXNkSmd8ssbNd4WeJBngaUWgPEyVphpT13NcfdZH3C08oU9YP1zg

Exemplu: la o donație de 30 de lei ai achiziționat automat  3 bilete virtuale .

După donație te rugăm să ne transmiți un email pentru ați putea trimite biletul personalizat cu sectorul, rândul si locul dumneavoastră. Adresa de email: wildcatsbm@yahoo.com

Toți banii donați vor ajunge în  contul organizației Wildcats Baia Mare, iar fiecare achiziție/donație va fi postată pe pagina noastră de facebook ,,Wildcats Baia Mare” și pe pagina de instagram ,,wildcats_baia_mare”.

Poți alege recompensele noastre pentru a vă personaliza donația!

Wildcats Baia Mare: Strength in Unity.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu