Share
Votați Yuliya Dumanska pentru titlul de „Cel mai bun tânăr portar al lumii”

Votați Yuliya Dumanska pentru titlul de „Cel mai bun tânăr portar al lumii”

La nici o zi după ce Marina Dumanska a fost desemnată cel mai bun portar al turneului final al campionatului național de handbal feminin la junioare 1, sora ei mai mare și mai celebră, Yuliya Dumanska, a primit o veste excelentă. Cunoscutul portal de specialitate handball-planet.com a nominalizat-o pentru titlul de „Cel mai bun tânăr portar din lume în sezonul 2017-2018”. Yuliya a intrat în vederile specialiștilor în urma evoluțiilor sale constant bune în meciurile din Cupa EHF, unde s-a calificat cu SCM Craiova în finală, dar și cu naționala de handbal feminin, a cărei titulară de drept este în ultima vreme. „Băimăreanca” se luptă pentru titlu cu alte trei tinere talentate portărițe: Althea Reinhardt (Odense Handbold – Danemarca), Maja Vojnovic (Krka – Slovenia) și Madita Kohorst (VfL Oldenburg – Germania).

Distincția este acordată și pe baza voturilor suporterilor, care sunt invitați să o voteze până pe data de 21 mai. Pe pagina ei de facebook Yuliya a scris: „Sunt mândră să fiu nominalizată la acest titlu. Ar fi excepțional să câștig”. De altfel, Yuliya este la a doua nominalizare consecutivă. Anul trecut a câștigat sufragiul suporterilor, juriul atribuind însă titlul altei jucătoare. Rezultatele din acest an o recomandă însă ca favorită.

Suporterii care doresc să o sprijine în această tentativă o pot vota accesând link-ul http://www.handball-planet.com/world-youth-female-goalkeeper-2017-2018/

 

Alex FARA

Foto: facebook/ Yuliya Dumanska


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu