Share
Voleiul băimărean trece prin vremuri grele: etapă cu două înfrângeri

Voleiul băimărean trece prin vremuri grele: etapă cu două înfrângeri

SCMU Craiova – Știința Explorări Baia Mare: 3-0 (25-20, 25-22, 25-14)

Lipsiți în continuare de aportul lui Dmitryi Fedorenko (care încă nu și-a rezolvat problemele cu viza) voleibaliștii de la Știința Explorări s-au deplasat la Craiova cu gândul să obțină cel puțin un punct din confruntarea cu vicecampioana sezonului trecut, după ce în tur au câștigat pe teren propriu, în cel mai bun meci de până acum, al sezonului.

Cu doar 10 jucători în lot, băimărenii au făcut două prime seturi bune, chiar conducând ostilitățile până la un moment dat. În cele din urmă au cedat toate cele trei seturi, Totuși,  Știința Explorări își păstrează locul 9 în clasament, la 4 puncte distanță de locul 8,ocupat deDinamo. În etapa următoare, miercuri 24 ianuarie, ora 18.00, Stiința va întâlni pe teren propriu pe Arcada Galați.

CSȘ 2 CNE Baia Mare – CSU UV Timișoara: 1-3 (25-27, 25-18, 25-27, 15-25)

În alt meci contând tot pentru etapa a 15-a a Diviziei A1, cealaltă echipă băimăreană, CSȘ 2 CNE Baia Mare, a pierdut pe teren propriu confruntarea cu contracandidata directă la retrogradare, CSU UV Timișoara. Tot cu un lot decimat (în special din cauza salariilor neplătite), alcătuit doar din juniorii Centrului Național de Excelență, antrenorul Virgil Rău nu  prea a avut mijloace ca să-și conducă echipa la victorie. După un prim set pierdut la limită (25-27), băimărenii l-au câștigat lejer pe cel de al doilea (25-18). Însă lipsa de experiență a juniorilor și-a spus cuvântul, CSȘ 2 pierzând următoarele seturi și, deci, meciul:1-3. Etapa următoare, 24 ianuarie, din  CSȘ 2 joacă în deplasare la a treia clasată, LMVU Pitești.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu