Share
Voleibaliștii băimăreni obțin prima victorie a sezonului în deplasare

Voleibaliștii băimăreni obțin prima victorie a sezonului în deplasare

Cu doi ex-băimăreni în lot și cu un obiectiv îndrăzneț de a ocupa un loc în primele 6 la finele sezonului regulat, Universitatea Cluj a pornit cu gândul clar de a-și adjudeca toate punctele în meciul cu Știința Explorări Baia Mare. În cele din urmă, băimărenii au câștigat după set decisiv, aducând acasă două puncte importante, înaintea ultimei reprezentații din acest an. în fața propriilor suporteri.

CS Universitatea Cluj-Napoca – CS Știința Explorări Baia Mare: 2-3 (17, -21, 23, -22, -13)

Băimărenii au început slab, cu multe servicii greșite și atacuri irosite, speculate prompt de Universitatea care s-a distanțat rapid, 11-5. Chiar dacă au reușit să se apropie la 12-10, nu a fost suficient clujenii distanțându-se din nou și câștigând categoric primul set cu 25-17.

Începem greu și setul doi, gazdele ajungând rapid la 11-7. Imhof și compania se redresează, preiau conducerea cu 16-15 și nu o mai cedează până la finalul setului, 25-21.

În setul 3 avantajul a alternat de ambele părți, până aproape de final când clujenii păreau că s-au distanțat decisiv, 22-17. Explorări revenine spectaculos, 22-23, cu șase puncte consecutive. Nu a fost însă suficient și gazdele s-au impus cu 25-23.

În setul 4 Universitatea conduce cu 13-11 și pare că se îndreaptă spre victorie. Elevii lui Marius Botea revin în joc, trec la conducere și își adjudecă setul cu 25-22.

Setul decisiv e fără istoric, băimărenii conduc de la un capăt la altul, îl câștigă cu 15-13 și obține o victorie prețioasă.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu