Share
Volei. București – Baia Mare: 6-0

Volei. București – Baia Mare: 6-0

Înfrângeri previzibile, sâmbătă, în etapa a 17-a a Diviziei Naționale A1 la volei masculin pentru echipele băimărene, în confruntarea cu echipele bucureștene.

CSM București – Știința Explorări Baia Mare: 3-0 (25-17, 25-18, 25-11)

Știința Explorări Baia Mare a jucat în deplasare cu CSM București și a făcut poate cel mai slab meci al sezonului, după ce în urmă cu o săptămână îl reușea pe cel mai bun. Băieții lui Marius Botea au contat doar pe început de set când, de fiecare dată, au condus.

CSȘ 2 CNE Baia Mare – Dinamo București: 0-3 (22-25, 8-25, 10-25)

Din păcate, situația CSȘ 2 CNE e din ce în ce mai dramatică. Virgil Rău a avut la dispoziție pentru acest meci doar 8 jucători valizi. În aceste condiții, juniorii Centrului Național de Excelență au făcut față doar în primul set, în care au și condus în mai multe rânduri (5-4, 10-8, 19-18). Celelalte două seturi au fost la discreția dinamoviștilor.

Ambele echipe și-au păstrat locul în clasament, 9 respectiv 11, și urmează să se confrunte peste o săptămână în derby-ul local. Dacă în urmă cu două luni raportul de forțe a fost relativ egal, CSȘ 2 câștigând atunci cu 3-2, de data aceasta Știința Explorări pare favorită.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu