Share
Victorie pentru baschetbaliștii sigheteni în deplasarea de la Focșani

Victorie pentru baschetbaliștii sigheteni în deplasarea de la Focșani

Elevii lui Emil Kosztelnik reușesc o nouă victorie în grupa valorică C a Ligii naționale de baschet masculin, în meciul din deplasare cu CSM 2007 Focșani, din etapa a 5-a.

CSM 2007 Focșani – CSM Sighetu Marmației 77-82 (41-36)

Primele două sferturi ale partidei au fost echilibrate, chiar dacă moldovenii au condus în permanență, cel mai mare avans fiind de 8 puncte (19-11, min. 8). După pauza mare, sighetenii au reușit repede să recupereze, preluând conducerea, pe care nu au mai cedat-o până la final. Diferența decisivă a făcut-o evoluția din sfertul 3, dar și o apărare pe ansamblu mai eficientă, cu 28 de recuperări defensive. Din păcate nu au mers deloc aruncările de 3 puncte, sighetenii introducând mingea în coș doar de 3 ori din 21 de încercări. Cei trei americani au făcut legea pentru sigheteni, marcând 63 din cele 82 de puncte, coșgheterul partidei fiind Edwards Jr. cu 31 de puncte. Finalul a fost lipsit de tensiuni, sighetenii menținând un avantaj permanent de minin 4-5 puncte.

CSM Sighetu Marmației: Edwards Jr. (31 puncte), Thomas (17), Turner (15), Iuga (11), Țîbîrnă (8), Simionca, Kracz, Ardelean, Porumb, Gavaller, Feher. Antrenor: Emil Kosztelnik.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CSM Focsani 2007


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu