Share
Victorie obținută în ultimele 10 minute de fotbaliștii de la Minaur

Victorie obținută în ultimele 10 minute de fotbaliștii de la Minaur

Minaur Baia Mare urcă pe locul doi în Seria a 5-a a Ligii a 3-a la fotbal, după ce a câștigat cu mari emoții meciul din deplasare, cu CSC Sânmartin. La această urcare a contribuit și înfrângerea suferită de Luceafărul Oradea la Gloria Bistrița. Gazdele au jucat fără antrenorul principal Călin Chereghi, demis săptămâna aceasta, de pregătirea echipei ocupându-se directorul sportiv Cosmin Bodea și Ovidiu Popa, un fost jucător, retras recent din activitate.

CSC Sânmartin – CS Minaur Baia Mare: 1-2 (1-0)

Băimărenii mergeau în Bihor după un semieșec pe teren propriu, dar și cu poarta intactă în ultimele 5 meciuri, în care nu primiseră niciun gol. Asta s-a schimbat imediat, în minutul 2 al partidei, când gazdele au beneficiat de o lovitură de pedeapsă transformată de Sergiu Pop (1-0, min. 2). Tot restul partidei a fost dominat, în nota deja obișnuită, de băimăreni, însă fără ca vreuna din acțiunile de poartă să se fi concretizat. În cele din urmă, Alexandru Muscă, intrat în repriza a doua, a marcat golul egalizator cu 10 minute înainte de final (1-1, min. 80). Golul victoriei a venit în minutul 86, fiind marcat de o altă rezervă, Valer Giurgiu.

Minaur se apropie la patru puncte de liderul ACS FC Recea, care a remizat în deplasare la Turda și se pregătește de ultima etapă, pe teren propriu, cu CFR 2 Cluj Napoca.

CS Minaur Baia Mare: Balazs Dombradi – Denis Lihet, Jean Prunescu, David Simion, Ciprian Duruș, Bogdan Piper, Răzvan Lupu, Adrian Șter, Krisztian Szekely, Adrian Bedea, Brian Lemac  ● Rezerve: Alex Gudea – Valer Giurgiu, Andrei Coroian, Alexandru Muscă, Răzvan Rus, Cătălin Tutuța, Daniel Groza ● Antrenori: Dorin Toma, Paul Ungureanu, Marius Marian

Clasament

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu