Share
Victorie la scor pentru Minaur în primul meci de la Făgăraș

Victorie la scor pentru Minaur în primul meci de la Făgăraș

După ce au câștigat Memorialul „Lascăr Pană” din weekendul trecut, handbaliștii de la Minaur Baia Mare participă acum la un alt turneu organizat oarecum ad-hoc la Făgăraș, după ce Steaua și CSM București au renunțat la a se prezenta la turneul programat inițial la Focșani.

CS Minaur Baia Mare – CSM Focșani 2007  36-26 (19-13)

În primul meci disputat sâmbătă băimărenii au învins fără drept de apel CSM Focșani 2007, într-o partidă pe care au dominat-o de la un capăt la altul. Meciul practic nu a avut istoric, Minaur conducând cu 5-0 încă din minutul 7. La 10-7 (min. 18) handbaliștii noștrii se desprind la 7 goluri prin 3 reușite ale lui Sergiu Makaria și una a lui Albert Cristescu. În absența lui Daniel Mureșan, care nu a făcut deplasarea din motive medicale, s-a evidențiat Vojislav Brajovic, care a marcat 9 goluri, din care 5 în prima repriză, la fel ca Alexandru Csepreghi.

Aflat încă în căutarea formulei de joc ideale, Raul Fotonea a promovat la echipă pentru acest turneu un junior 2 foarte talentat de la Academia de Handbal Minaur, pe coordonatorul de joc Eric Pop, care a și bifat câteva minute în prima repriză.

Repriza a doua se joacă într-un singur sens, aproape toți jucătorii de pe foaia de joc reușind să își pună numele pe lista marcatorilor. În ciuda eforturilor, moldovenii nu au reușit să reducă proporțiile scorului, Makaria închizând tabela la 36-26.

La final antrenorul principal Raul Fotonea s-a declarat mulțumit atât de jocul prestat, cât și de întreaga perioadă de pregătire.

CS Minaur Baia Mare: portari – Țenghea, Markelau; jucători – Brajovic 9 goluri, Csepreghi 7, Căbuț 5, Makaria 4, Vujadinovic 4, Yuriy Pop 3, Cristescu 2, Nagy 1, Marta 1, Eric Pop, Haiduc, Szabo. Antrenor principal: Raul Fotonea; antrenor secund Alexandru Sabou.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur Baia Mare – imagini din meciul tur din sezonul trecut.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu