Share
Victorie la scor pentru ACS FC Recea, în primul amical al iernii

Victorie la scor pentru ACS FC Recea, în primul amical al iernii

Terenul sintetic din comuna Iclod e unul dintre cele mai aglomerate în aceste zile. În weekendul ce a trecut și ACS FC Recea a dat startul meciurilor de pregătire pe această arenă de fotbal. Maramureșenii au întâlnit chiar gazdele, pe Unirea Iclod, echipă din Liga a 4-a, pe care au învins-o categoric.

ACS FC Recea – Unirea Iclod: 5-0 (1-0)

Ciprian Danciu și Ovidiu Mic au avut la dispoziție 22 de jucători pe care i-au împărțit în două echipe, fiecare jucând câte 45 de minute. În prima repriză Recea a marcat o singură dată, prin Cristian Janos. În partea secundă, garnitura a doua, cu mai mulți titulari de bază, a dominat, marcând de 4 ori prin Ciprian Brata, Alex Oltean de două ori și Alex Mărieș.

Următorul amical, disputat sâmbătă, 1 februarie, le va aduce recenilor un adversar mai puternic, pe CFR Cluj II. Pe 12 februarie mai este programat un alt amical cu SCM Zalău, după care echipa va pleca în cantonament în Antalya.

ACS FC Recea – Repriz 1: Mihai Marc – Bogdan Paşca, Lorant Kis, Andrei David, Mihai Cohan, Raini Bandula, Vlad Opriş, Romario Rus, Cătălin Jucan, Janos Cristian şi Claudiu Coltor

ACS FC Recea – Repriza 2: Alin Bota – Claudiu Maftei, Gabriel Oiţă, Milian Urs, Marius Potcoavă, Adrian Micaş, Alex Mărieş, Ciprian Brata, Viorel Chinde, Arthur Teut şi Alex Oltean

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu