Share
Victorie la scor obținută de „zimbrii” pe litoral

Victorie la scor obținută de „zimbrii” pe litoral

CSM Știința Baia Mare a întâlnit sâmbătă dimineață la malul Mării Negre pe ACS.Tomitanii Constanța, în prima partidă oficială a anului, în SuperLiga de Rugby. La fel ca și în jocul tur, când scorul a fost 52-11, diferența de valoare dintre cele două combatante s-a reflectat clar pe tabela de marcaj la finalul partidei.

ACS Tomitanii Constanța – CSM Știința Baia Mare: 5-49 (0-13)

De data aceasta ecartul zimbrilor a fost de 44 de puncte. Cele șapte eseuri reușite de băieții noștri au purtat semnăturile aripii Adrian Apostol (autor a două eseuri), ale celor doi pilieri Constantin Pristaviță și Laurențiu Nica, a uverturii Taniela Maravunawasawasa, a centrului Jason Tomane și a flankerului Alexandru Alexe. Patru din cele șapte încercări au fost transformate de mijlocașul Alexandru Țiglă, cel ce a reușit și 2 lovituri de penalitate. Singurele puncte ale marinarilor au fost reușite de fijianul Jone Marawa Nasalo, plecat de la Baia Mare în iarna acestui an. În ciuda dominării categorice, am văzut în tabăra noastră destul de multe inexactități și bâlbe, mai ales la transmiterea balonului, dar e de sperat că vor reglate până la momentul meciurilor mai tari.
Mai ales că, sâmbătă 6 aprilie, începând cu ora 11.00, CSM Știința Baia Mare va juca primul meci oficial din acest an de pe teren propriu cu campioana în exercițiu, Timișoara Saracens.
De remarcat faptul că, în ultima lună, înainte de debutul returului, conducerea CSM Știința a reușit să înregimenteze încă doi noi rugbiști străini: Helarius Axas Kisting (Namibia) și Nicolaas Immelman (Africa de Sud) – vezi foto sus).
C.S.M.Știința Baia Mare: 15.Ratu Taniela Rawaqua Maravunawasawasa, 14.Alexandru Bucur, 13.Jason Fareti Tomane, 12.Sione Fakaosilea, 11.Adrian Marian Apostol, 10.Dorin Gigi Manole, 9.Alexandru Țiglă, 1.Constantin Mardare Pristaviță, 2.Ovidiu Cojocaru, 3.Waisea Daiveta Nailago, 4.Dumani Siphosethu Mtya, 5.Florian Roșu, 6.Andrei Iurea, 7.Alexandru Alexe, 8.Răzvan Ailenei (cpt)
Rezerve: 16.Adrian Mădălin Țală, 17.Roberto Edmundo Tejerizo, 18.Laurențiu Nica, 19.Jacob Nicollas Oliver Immelman, 20.Helarius Axas Kisting, 21.Mihai Lămboiu, 22.Ionuț Balaban, 23.Sean Brian Morrell
Antrenori: Mario Alejandro Canale, Paul Rusu


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu