Share
Victorie a fotbalistelor de la Independența Baia Mare, una cu dublu hat-trick

Victorie a fotbalistelor de la Independența Baia Mare, una cu dublu hat-trick

În penultima etapă a Ligii I la fotbal feminin, fetele de la Independența Baia Mare au jucat pe teren propriu cu Universitatea Alexandria, cu gândul la un loc 5 în clasament.

AS Independența Baia Mare – CS „Universitatea” Alexandria: 7-1 (3-0)

Meciurile din ultimele 3 etape ale băimărencelor au adus în vistieria echipei 7 puncte și un golaveraj de 10-3, care le-au urcat pe locul 6 în clasament, cu posibilitatea de a rămâne în turneul pentru locurile 4-6, în funcție de rezultatele ultimei runde.

Oaspetele au dominat în primul sfert de oră printr-un joc de pase eficient, fără a reuși însă vreo fază aparte. Băimărencele au trecut ușor la conducerea jocului. Cu Laura Desmerean pe post de servant și coordonator, Independența a marcat două goluri consecutive, în minutele 20 și 21, prin atacantele Ioana Borodi și Denisa Predoi, urmate de un al treilea, la 10 minute distanță, autoare mijlocașa Andreea Pop, care a stabilit scorul pauzei (3-0). După revenirea de la vestiare, oaspetele au marcat de la punctul cu var, prin Oana Dumitrache, pentru 3-1. Ioana Borodi și Denisa Predoi au arătat o poftă de gol deosebită, reușind ambele să mai marcheze de câte două ori, pentru un dublu hat-trick, rar întâlnit la acest nivel. Cu finalizările din minutele 69 și 88, Borodi a ajuns la pragul de 25 de goluri marcate în acest sezon. Împreună cu reușitele din minutele 72 și 75 ale Denisei Predoi, Independența și-a trecut în cont cea mai consistentă victorie a sezonului, scor final 7-1.

În ultima etapă băimărencele joacă în deplasare la campioana Universitatea Olimpia Cluj.

În cazul în care jocul rezultatelor o va trimite pe locul 7, Independența va evolua în grupa valorică 7-9, elevele lui Liviu Ivasuc având de suportat două deplasări lungi, în capitală la Asociația Fotbal Club Fair Play și la CSȘ Târgoviște.

AS Independența Baia Mare: Alexandra Ionescu – Cosmina Rotari, Camelia Daneliuc, Diana Loredana Pop, Andrea Rakos (Gabriela Țițu `82) – Andreea Pop (Daniela Buftea `88), Laura Maria Desmerean – cpt., Raluca Dragoș, Daiana Oneț (Marinela Cotos `51) – Denisa Predoi, Ioana Borodi. Antrenor: Liviu Ivasuc.

Rafael HEKMAN

Foto & info Alin Boțioc/facebook AS Independența Baia Mare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu