Share
Victorie categorică a baschetbaliștilor sigheteni în deplasarea de la Rapid

Victorie categorică a baschetbaliștilor sigheteni în deplasarea de la Rapid

Pentru CSM Sighetu Marmației s-a încheiat prima fază a Ligii Naționale de baschet masculin. Maramureșenii au jucat ultima partidă cu Rapid București, în deplasare, și au câștigat categoric în fața unei echipe care se pare că nu s-a întrebuințat prea tare.

CS Rapid București – CSM Sighetu Marmației: 39-78 (22-38)

Un meci despre care nu se pot spune multe lucruri, scorul fiind suficient de grăitor în privința derulării ostilitățil din teren. Doar primul sfert a fost ceva mai echilibrat (10-12), însă cu un baschet slab de ambele părți, cu multe ratări. Sighetenii au jucat la adevărata lor valoare în sfertul secund și s-au desprins decisiv încă de la pauza mare (22-38). Sfertul 3 (8-24/ 30-62) l-au avut din nou la dispoziție, în condițiile în care Rapid a înscris doar 8 puncte. Astfel, ultimul act al meciului nu a mai contat, fiind totuși câștigat de maramureșeni (9-16/39-72).

De remarcat că în acest meci americanii nu au mai dominat atât de categoric lista marcatorilor. Au jucat bine, minute bune, și au marcat mai mult ca de obicei și românii din echipă, printre ei și câțiva juniori promițători.

La finalul acestei prime faze a Ligii Naționale de Baschet, CSM Sighetu Marmației ocupă locul 3 cu 13 victorii și 5 înfrângeri. Am fi vrut să vă comunicăm meciurile următoare, însă deocamdată site-ul oficial al federației nu ne oferă informații în acest sens.

CSM Sighetu Marmației: Turner 16 puncte, Thomas 15, Tîbîrnă 13, Edwards Jr 10, Simionca 9, Albu 8, Feher 4, Porumb 3, Kracz, Ardelean, Gavaller.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu