Share
Victorie a fetelor de la Minaur cu U Cluj

Victorie a fetelor de la Minaur cu U Cluj

Al doilea meci al handbalistelor de la CS Minaur la turneul amical de la Bistrița a însemnat o victorie categorică în fața lui U Cluj, o echipă salvată la limită de retrogradarea din Liga Florilor sezonul trecut.

CS Minaur Baia Mare – CS Universitatea ClujNapoca 30-22 (15-11)

Cele două echipe au jucat de la egal la egal o bună parte a primei reprize (8-8, min. 18), băimărencele reușind să se desprindă după ce, în minutul 26, la scorul de 12-10, au reușit să marcheze de trei ori. Repriza s-a încheiat cu scorul de 15-11, ieșind în evidență interul dreapta Helena Ryšánková, cu 5 goluri marcate.

La fel ca în prima parte, timp de un sfert de oră jocul a fost echilibrat, U Cluj nereușind totuși să se apropie la mai mult de 3 goluri (20-17, min. 44). Au urmat 7-8 minute în care Minaur s-a desprins decisiv cu 5 goluri consecutive (25-17, min. 52). Ultimul gol al meciului a fost marcat de aceași Ryšánková, care a închis tabela la 30-22. După ce în primul meci al turneului golghetera echipei a fost Andreea Tecar, de data aceasta Ryšánková a demonstrat că Minaur e foarte bine acoperită pe postul de inter dreapta.

De altfel, cu două excepții, întreaga echipă a marcat în meciul de vineri, dovadă că antrenorul Costică Buceschi are la dispoziție o echipă omogenă. Una din care însă au lipsit și la acest meci Andreea Lipară, Yuliya Zaremba și Yuliya Poradnyk.

CS Minaur: portari – Medvedova (6 intervenții), Enache (4), Nastasa; jucătoare – Ryšánková 8 goluri, Shteriova 4, Burlachenko 3, Tecar 3, Lisewska 3, Bondar 3, Cîrstea 2, Orșivschi 2, Andrita 1, Popescu 1, Arghielan, Seraficeanu. Antrenor principal: Costică Buceschi; antrenor secund: Magda Kovacs.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu