Share
Vedetele au plecat acasă de la Cupa Minerul

Vedetele au plecat acasă de la Cupa Minerul

Cea de a doua zi a Cupei Minerul la futsal a programat ultimele meciuri din grupe și sferturile de finală. A fost încă o zi cu mult spectacol, goluri frumoase și rezultate surpriză, dar și cu nelipsitele acuzații la adresa arbitrilor și a adversarilor, semn că s-a jucat cu multă patimă.

Rezultatele din grupe ale zilei de 28 decembrie:

  • Sporting Recea – ASCO: 3-3

Așa cu îi stă bine oricărei competiții sportive de pe meleaguri mioritice, trebuia să existe și suspiciuni de „mici înțelegeri”. În grupa „Viorel Mateianu” calificarea celor de la ASC FC Recea depindea de rezultatul acestui meci, care nu trebuie să fie un egal mai mare de 2-2. Odată ajuns scorul la 3-3, Romică & Compania au „arestat” mingea în tribună și au cerut arbitrului oprirea meciului încă înainte de final.

  • Orient Baia Mare – FC Aboliv: 0-2

Din grupa „Radu Pamfil”, internaționalii de futsal de la AS GCI plecaseră deja acasă, așa că Orient și Aboliv, oricum calificate, au rămas să stabilească ordinea primelor două locuri.

  • XEXA Fan Sport – Progresul Șomcuta Mare: 0-1

Prima mare surpriză a zilei i-a trimis acasă pe Cristian Bud și ai săi. Veniți la Maramu` cu pretenția de a câștiga turneul, cei 4 jucători de ligă națională (Bud, Bumba, Batin și Camora) au fost ținuți în șah de o echipă fără prea multe veleități tehnice, dar care a marcat devreme și apoi s-a apărat cu gândul la autobaza lui Sorin Cârțu. Xexa a avut ocazii puține, singura notabilă fiind o bară a lui Camora. Șifonați au ieșit din meci și arbitrii, ale căror decizii au fost îndelung contestate, chiar până târziu în noapte.

  • Power Satu Mare – FC Prietenia: 6-3

În ciuda vârstei, Attila Piroska a jucat tot meciul și a demonstrat încă o dată că are gleznă de fotbalist. Profitând de faptul că la futsal nu există offside, Piri și-a pus mingea sub tricou și și-a luat în serios rolul de vârf împins „pomanagiu” . A fost autorul a 10 pase „pentru gol”, pe care însă „amicii” lui nu le-au transformat în pase „de gol”. Băieții lui Michael Power s-au calificat de pe primul loc.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu