Share
Unul dintre câștigătorii Cupei Junior la ciclism și-a donat bicicleta primită ca premiu (GALERIE FOTO)

Unul dintre câștigătorii Cupei Junior la ciclism și-a donat bicicleta primită ca premiu (GALERIE FOTO)

Aproximativ 130 de copii din Comuna Fărcașa și din împrejurimi, având vârste cuprinse între 6 și 15 ani, au participat, sâmbătă, la ediția a II-a a „Cupei Junior” la ciclism. Competiția a fost una de tip MTB cross country și s-a desfășurat în împrejurimile satului Sârbi, pe trei trasee cu lungimi de 500, 2.600 și 6.000 metri, cu concurenți împărțiți în cinci categorii de vârstă. Toți cicliștii prezenți au primit diplome de participare, iar cei clasați pe podium au primit premii consistente din partea sponsorilor, câștigătorii fiind recompensați cu câte o bicicletă.

Andrei Lopată, câștigătorul de la categoria 14-15 ani, a făcut un gest emoționant, donând bicicleta unui alt copil, având în vedere că a mai câștigat una și anul trecut.

După festivitatea de premiere, oficiată de primarul comunei, Ioan Stegeran, s-a organizat și o tombolă cu premii, după care care copiii și aparținătorii lor au fost invitați la o masă în aer liber.

 

Evenimentul a fost organizat de către Primăria Comunei Fărcașa, în colaborare cu Școala Gimnazială „Lucian Blaga” din localitate și cu largul concurs al unei echipe de voluntari, precum și al sponsorilor care au asigurat premiile.

Rafael HEKMAN 

Foto: facebook „Comuna Fărcașa Maramureș”


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Emilia Bura

    Semnatarul articolului pune umarul la distrugerea Farcasei, oare din tradare sau din inconstiinta ?

    Răspunde

Lasă un comentariu